Nie rozumiem, skąd tak niskie oceny. Niewiele jest filmów z tak realistyczną i efektowną rozwałką. Zgadzam się, że ostatnia walka była już mocno naciągana, ale reszta filmu - niezła. W filmie nie brakuje też psychologii - pokazuje bestię, która znajduje się w każdym z nas. No i jest ta unikalna mroczna atmosfera okrywająca eksperymenty genetyczne, próby jądrowe i całą tą machinę tajnych amerykańskich projektów. Dla mnie : 8/10.
Masz racje w zupełności.....ja też daje 8/10 bo jest wszystko w tym filmie
co ma być....Pozdro!!!!!!!!!!!
Film jest bardzo dobry. Jedna z lepszych ostatnio ekranizacji komiksów marvela czy komiksów w ogóle. Dziwie się że taki DareDevil ma nieco wyższą ocenę, a ten dopracowany film, z dobrym aktorstwem, dużo mniej kiczowaty jest tak potraktowany. Pozdrawiam moich przedmówców
W pełni popieram przedmówców :)
Film bardzo mi się podobał :)
Część druga zapowiadana jest na styczeń przyszłego roku !
Nie mogę się doczekać :D
heh ...każdy się zgadza ....więc skąd u licha taka niska ocena ??..film był świetny ..w sumie to chyba jedna z najlepszych ekranizacji Marvela...a TO co mnie jeszcze bardziej złości to TO że zapowiadają nową ekranizację Hulka która będzie lżejsza dla odbiorców ....a film ten wyjdzie od ludzi którzy są odpowiedzialni za "Elektrę" yeah !! ...i can t' wait this shit :]
A już myślałem, że taki ze mnie dziwak, że tylko ja lubię tę ekranizację Hulka. Bo wystawiona na tym portalu ocena 6,22 z reguły oznacza tu "słaby film" (choć nie powinna tego oznaczać).
Dla mnie to film na prawie 8. Do tej oceny dodaję co nieco, żeby zrównoważyć trochę krzywdzącą wg mnie średnią.
Niedługo pewnie znów go sobie obejrzę i zobaczymy, czy skoryguję moją opinię.
pozdr.