Hulk

2003
5,7 61 tys. ocen
5,7 10 1 60646
4,7 25 krytyków
Hulk
powrót do forum filmu Hulk

Nienajgorszy, nic dodać nic ująć. Nic więcej.

ocenił(a) film na 3
severus_snape

haha
Wiesz co, zalosny jestes. Film jeszcze nie powstal a Ty juz wystawiles mu komentarz tylko dla jakis pieprzonych punktow. Jestes prorokiem czy jakims maniakiem punktow? Czujesz sie wyrozniony?

ocenił(a) film na 7
moh

a moze by tak?
a moze snape wypowiedzial sie o zwiastunie? hmm? ktory dawno juz jest dostepny...

użytkownik usunięty
dnaoro

xxx
a moze widzial obrazek hulka i od razu zwątpił????? bo zobaczył samego siebie :)

Ale tak szczerze to ja oglądałem ten film u wójka który mieszka w Ameryce (po angielsku bez napisów) :( . Wiem ze mozecie myślec że to nie możliwe ale po prostu mój wujek sobie skombinowal przedpremierowo :) I mśle że film jest super!!!!!!!! A najlepszy jest hulk i jego bronie :). Dowiecie sie jak zobaczycie. Najlepszy jest jego wielko młot albo jego umiejętność która umożliwia zrobienia częsienia ziemi i jego cios który rozwala wszystko :) I jeszcze jedno film jest strasznie zboczony ja bym powiedzial od 18 lat. I dużo krwi jest i flaków. Zdecydowanie odradzam młodszym widzom a o przekleństwach juz nie wspomne.

Jeśli przeczytaleś to cale to to wszystko to kłamstwo!!!!! :P:P
jeśli w to uwieżyłeś(aś) jesteś czubkiem albo jakimś debilem. Bo przecież co w Hulku moze być zlego. Jeśli superman ci sie podobal albo spiderman to idź na hulka ale nie oczekuje dużo od tego filmu myśle ze to bedzie taka chała jak spiderman (strasznie mi sie nie podobal).
Ten film na 99% spodoba się tylko dzieciom do 12 lat!!!!!!!!!!!

:P