Film miał świetną fabułe i aktorstwo.
Ale zgadzam się że nie pasuje do komiksu.
A ile wy macie lat, z tymi waszymi inteligentnymi komentarzami? Fabula tego filmu nie byla oczywiscie arcydzielem, ale byla zupelnie przyzwoita jak na ekranizacje komiksu. Bohater nie byl przedstawiony w plytki sposob, pokazano troche psychologicznej glebi i ciekawie wykreowany konflikt ojca z synem. U mnie film ma 7/10 czyli naprawde niezle jak na ekranizacje komiksu. No ale moze jak sie ma 6 lat to nie docenia sie takich rzeczy ;)
Jka na ekranizacje komiksu...? Jakbys powiedział to 10 lat temu to moze bym się zgodził. Ostanio powtsały znakomite adpatacje komiksów ow iele lepsze niż Hulk. Spider-man 1 i2, X-men 1i2, Sin City, Batman Początek. A jest jeszcze znakomity Batman Burtona... Gdzie tam Hulkowi do tych filmów...
Sin City to zupelnie inny rodzaj komiksu, wiec nie ma co porownywac. Batman: Poczatek to ewenement (jedna z nielicznych naprawde dobrych ekranizacji komiksow). Natomiast wszystkie te Spidermany, X-many itp to wlasnie lipne filmy, ktore buduja kiepska opinie ekranizacji komiksow - Hulk sie na ich tle zdecydowanie wyroznia.
Z Twojej wypowiedzi ewidentnie widać, ze nie masz zielonego pojęcia o komiksach i ich adaptacjach...
a wg mnie to Ty sie fidelio nie znasz na komiksach :) jakie to ladne zdanie, tylko ze nikogo to nie obchodzi, wiec sam tez daruj sobie takie komentarze.
Hulk jest jedna z lepszych, jesli nie najlepszych ekranizacji komiksu.
A z twoich wypowiedzi wynika, że nie masz życia i przychodzisz na Filmweb tylko po to by besztać ludzi, którym ten film się podobał. Wracaj lepiej do komiksów na których tak bardzo się znasz (haha!) i nie marnuj nam czasu.
Do Fidelio, Spider-man 1 wcale nie byl taki znakomity,nie pisze tego na zlosc, jestem wielbicielem ekranizacji komiksow , ale moim zdaniem nie zachwyca( lubie Spidera, ale dla mnie pierwsza czesc byla troche nijaka, palce mi popali za to co napisalem, ale tak uwazam) ,tak samo jak Fantastyczna czworka , bez rewelacji.
najlepsza ekranizacją byly wsyzstkie x-men i oczywiście batman pocz\ątek. a hulk najgorszą. nie podobał mi sie .teraz najlepsze filmy to ekranizacje i najwięcej zarabiają. hulk to gniot tyle wam pwiem. x-men rulez
Mi sie wydaje ze Hulk byl naprawde dobry. Kazdy ma wlasny Gust a z nimi sie nie walczy. Inteligetne Kino Przygodowe. Ma to cos......
Najlepsza ekranizacja komiksu, serialu animowanego. Spiderman nie jest tak dobry jak się oglądnie Hulk'a.
Popieram obrońców Hulka! Bardzo lubie komiksy oraz wszelkich bohaterów ze stajni zarówno Marvela jak i DC ( i kilku innych, mniej znanych). Komiksów Hulka niestety nie czytałem, ale na filmie byłem w kinie ( pierwszy film z moją obecną i jedyną miłością:). Uważam, że był naprawde fajny (6,5/10). Efekty też niczego sobie (w kinie robiło to wrażenie). Samego Hulka tez bardzo lubie. Jeśli chodzi o adaptacje w porównaniu do innych adaptacji komiksów uważam również, że Hulk wypada troszke blado, ale nie dlatego, że jest słaby tylko pozostałe są dobre, a nawet rewelacyjne ! Za najlepsze adaptacje komiksów uważam oczywiście Batmany (zarówno Burtona jak i Nolana)oraz rewelacyjne Sin City. Dalej będzie Hellboy oraz Fantastick Four. Spider-Man jeśli już to tylko pierwszy. Właśnie przed nim umieścił bym Hulka. Za najgorsze jak narazie uważam Superamn: Returns. W tym roku będzie kilka perełek i mam nadzieje, że warto będzie czekć.