Hulk

2003
5,7 61 tys. ocen
5,7 10 1 60646
4,7 25 krytyków
Hulk
powrót do forum filmu Hulk

Ktory komiks przeniesiony na duzy ekran najbardziej przypadl wam do gustu ???

ocenił(a) film na 7
zychu93

batman begins, the dark knight, iron man, the incredible hulk, transformers wszystkie 3 czesci x-men-ów, spiderman2 i TEN HULK również wg mnie był bardzo dobrym głębokim filmem... :)

ocenił(a) film na 8
DLoN92

Najlepsze adaptacje (to nie znaczy że moje ulubione)
The Hulk, Batmany (nowe-oba), Superman: Returns, Sin City...
To chyba najlepsze ekranizacje komiksowe...

DLoN92

wszystkie te co ty poza "Mrocznym rycerzem" bo nie oglądałem;p
no i spider man jedynka też był fajny a trójka bardzo mi przypadła do gustu;p
ale to tylko moja opinia;p

ocenił(a) film na 8
zychu93

oczywiście, że ten Hulk najbardziej mi przypadł do gustu i rozumiem, że dla osób o inteligencji upośledzonej ameby będzie to film za trudny :)

ocenił(a) film na 7
diana6echo

oj idioto czy ty chociaz wiesz co to ameba......... Tu sie wyraza wlasny gust a jak wiemy kazdy ma inny .........żal.........

ocenił(a) film na 8
zychu93

dziękuję za potwierdzenie moich słów swoim postem :)

ocenił(a) film na 7
diana6echo

wiesz z takimi ludzmi jak ty sie nie dyskutuje. Pewnie spedzasz cale dnie przed kompem i niepowodzenia zyciowe odreagowujesz na innych.......

zychu93

"Sin City", "Batman", "Powrót Batmana", "Batman: Początek", "Mroczny rycerz", "Hulk", pierwszy (tylko!) "Spider Man" i wszystkie 4 części "X-Menów" (a zwłaszcza część druga). Oczywiście pomijam filmy typu "Historia przemocy", choć to też adaptacja komiksu, ale w zupełnie innym duchu.

Davus

"V jak Vendetta" też było niezłe. Natomiast najlepsze z najlepszych: "Sin City", Batmany Nolana i "Hulk".

ocenił(a) film na 6
zychu93

- Watchmen
- V for Vendetta
- Batman Tima Burtona
- Powrót Batmana Tima Burtona
- Dark Knight, Begins Nolana
- Sin City
- 300
Te najlepsze moim zdaniem. Śmieszne jest to, że to same DC. Marvel idzie za bardzo na PG 13 i czystą akcje.
Ten Hulk mi się nawet podobał ale był nudnawy momentami, brak było przyzwoitego wroga. Z kolei nowemu Hulkowi czegoś bakuje, więc traktuje je na równi.