Na razie chyba nigdzie ale może skoro dziś ogłoszono że jest nominowany do Oscara to jakiś streaming się zainteresuje
zabawna sytuacja, żaden dystrybutor polski się filmem nadal nie zainteresował a w konwersacji w kontekście nagród film jest o dobrych paru miesięcy. kuriozalna wręcz sytuacja, nie pamiętam takiej sytuacji w ostatnich kilkunastu latach, żeby film którego aktorka wygrywa Złotego Globa za rolę dramatyczną nie ma pokazów w kinach :')
No cóż, ja tam co jakiś czas piracę filmy. Możesz sprawdzić, czy jest na lookmovie2. Jest zazwyczaj wszystko czego szukam ;)
Ale Napoleon wleciał na platformę przed galą. Widziałam i męczyłam się strasznie.
Jeśli nawet nie pojawi się na polskim Apple, a tylko na zagranicznym, to i tak z pewnością pojawi się wtedy w Internetach.
Śledzę o grupę dyskusyjnej amerykańskie ale nic na to nie wskazuje żebym miał się pojawić. Nie ma żadnych zapowiedzi ani nic, a gala jest już niedługo. Oby się pojawił.
nie wiem jak jest z wklejaniem linków tutaj... stąd robię tak. zaczynasz od https:// następnie idzie fraza 1fichier.com/ a po tym następuje taki ciąg ?rymfwy5ghmrapzjoocji
W Cinema City będą pokazy od 28.02. W Katowicach w ten weekend będą przedpremiery
Miasto 100k, nie ma tu Cinema City. Studyjne mi napisało że nie będą grać. Tak że chyba będę zmuszona odpuścić
Jak patrzę po pokazach w różnych miastach to ten film chyba tylko w Warszawie w CC leci XDD
Tragedia
W moim województwie leci tylko w jego stolicy. 150 km w jedną stronę. Kino studyjne
Nie wiem czy polskie napisy zdarzą wejść, ja na szczęście umiem angielski, a jest w zatoce wersja z napisami eng. Jakość nie powala, ale lepsze to niż nic.
Jak ktos chce link do pobrania piszcie na: moszhenryk at gmail. Film w dobrej jakosci wazy ok 6giga. Napisy angielskie wtopione