6,6 47 tys. ocen
6,6 10 1 46727
6,2 17 krytyków
I Love You Phillip Morris
powrót do forum filmu I Love You Phillip Morris

Czy tylko mi się wydaje

użytkownik usunięty

Czy tylko mi się wydaje, czy ten film naprawdę ominął nasz kochany kraj szerokim łukiem??

Jasne, że ominął... gdzie u nas takie filmy... to jest POLSKA.

użytkownik usunięty
irek2803

To niesprawiedliwe.

Nie przejmujcie się, na pewno wyjdzie na DVD i na Canale+ się (kiedyś) ukarze.

Zazwyczaj tylko komercyjne filmy mają premierę w Polsce kilka dni po premierze światowej. Niektóre docierają do naszych kilka nawet kilka lat później, tak wiec, nie uważam tego za coś dziwnego. Nawet Duchess miała chyba premierę w PL pół roku po... Jagodowa miłość prawie dwa lata po. Zabić wspomnienia wcale... a fantastyczny film.

użytkownik usunięty

Widać będę musiała poczekać na wydanie DVD, o ile do niej dojdzie -_-

ocenił(a) film na 8

ja myślę że za mniej więcej półtora roku sie pojawi w polskich kinach. może to naiwne ale wierze że jakieś kino to puści

ocenił(a) film na 8
akrim

o ile znajdzie sie dystrybutor i film trafi do jakichkolwiek kin

użytkownik usunięty

Dziwne by było gdyby nie znalazł tego dystrybutora. Film zapowiada się ciekawie i ma dwóch świetnych aktorów. A co do kin to bardziej mnie interesuje czy będzie w ogóle puszczany w Polsce.

użytkownik usunięty

http://www.stopklatka.pl/wydarzenia/wydarzenie.asp?wi=53375&klik=powiaz
http://www.stopklatka.pl/wydarzenia/wydarzenie.asp?wi=54824&klik=powiaz

użytkownik usunięty

Wolę się nie wypowiadać na ten temat

użytkownik usunięty

dlaczego ?? może rzeczywiście są tam mega zboczone rzeczy

użytkownik usunięty

Jedyną mega sensacją w tym filmie to może być pocałunek Evana z Jimem.
jak puszczają filmy gdzie co chwilę jest krew (czytaj: Oszukać przeznaczenie 1,2 Wzgórza mają oczy, resident evil itp) to jest ok

użytkownik usunięty

nie chodzi o pocałunek jim uprawia tam seks e swoją żoną a później z ewanem dlatego tego nie chcą puścić

użytkownik usunięty

Czyżbyś widział(a) już film?

użytkownik usunięty

nie (a powinnam) ?? czytałam o nim widomości dlaczego nie chcą go puścić w Ameryce

użytkownik usunięty

To od Ciebie zależy. W tym filmie gra jeden z moich ulubieńców i jestem ciekawa jak całość wygląda, a jako że partneruje mu Jim Carrey to pewnie będzie dobra komedia. Osobiście do gejów czy lesbijek nie mam wielkich halo żeby od razu na nich krzyżyk postawiać i wysyłać do wariatkowa.

użytkownik usunięty

ja też i w tym filmie też gra mój ulubieniec i chcę go zobaczyć a do homoseksualistów nie mam nic

użytkownik usunięty

Więc mam nadzieje że jednak ktoś się zlituje i będzie on w kinach. A jeśli ma już być na dvd to lepiej niech szybko go wypuszczają na rynek

użytkownik usunięty

całkowicie się z tobą zgadzam (PS. jednak się wypowiedziałaś XD)

użytkownik usunięty

w tym przypadku moja wypowiedź zawierała by dużo przekleństw,a FilmWeb do tego nie służy.

użytkownik usunięty

....o co ci chodzi dziewczyno ?????

Ja czekam na ten film :D Mam nadzieję że jednak ukarze się w kinach :)

mam nadzieje ze w dublinie bede mogl go obejrzec, swoja droga odważny krok ze strony carreya

ocenił(a) film na 7
Shock_900

i proszę. 12 lutego '10 w usa. więc jeśli odniesie tam sukces możemy się go
pewnie spodziewać koło przyszłych wakacji.

ocenił(a) film na 9

Kurcze a tak chcę obejrzeć ten film :( To dwaj moi ulubieni aktorzy ;(

ocenił(a) film na 7
Pietrasbmx

Też nie moge sie doczekać tego filmu, ale nie ma sie co oszukiwać...
Premiera na Dvd bedzie co najmniej za 1-2 lat... nie jest to moje
przypuszczanie ale mniej wiecj orientuje sie jakie filmy wychodzą na DVD w
danym roku... a z tego co wiem na rok 2010 nie planuje sie premiery tego
filmu w Polsce na dvd.

ocenił(a) film na 7

A mi się wydaje, że nawet na DVD nie wejdzie... Przecież Polska nie pozwoli na to, by 'obrażano' homoseksualistów... USA chciało przybliżyć, to Polska jeszcze bardziej odepchnie. No cóż zrobić, chyba, że trafi się prezydent gej... ;)
A tak chciałam zobaczyć ten film... Mam jednak ułamek nadziei, że może wejdzie do kin... ;D

użytkownik usunięty
Osoba_bez_imienia

Byłoby głupotą gdyby "nasz kochany kraj" nie chciał wydać tego filmu.
Skoro urzędnicy nie mają nic przeciwko, żeby szary człowiek kupował w kiosku gazetę z sexem między dwoma facetami to i do filmu o lekkim wątku yaoi (z japońskiego =geje) nie powinien mieć problemu. Z resztą to nie pierwszy film o takiej tematyce który był puszczany -może nie w kinach - ale w polskiej telewizji.
Innym powodem jest fakt że to komedia i że najbardziej gorącą sceną może być pocałunek między dwoma dobrze znanymi aktorami oraz scena gdzie leżą razem w łóżku (jeśli taka będzie) i tyle.
A zresztą co ja będę dużo pisać.
Skoro wydali ten film
http://www.filmweb.pl/f104086/Gwiezdne+jaja+Cz%C4%99%C5%9B%C4%87+I+-+Zemsta+%C5% 9Awir%C3%B3w,2004
to i wydadzą I Love You Phillip Morris

ocenił(a) film na 5

Wydanie filmu zależy od dystrybutorów.

Może film jest zwyczajnie słaby i mdły i nie rokuje finansowych sukcesów. Pocałunek dwóch facetów nie jest jakimś wielkim wydarzeniem, nawet jesli są znani.

Masz coś do gwiezdnych jaj ??? twoja uwaga jest w tym przypadku nie na miejscu

użytkownik usunięty
McClain

Nie mam nic do tego filmu, w prost przeciwnie bardzo go lubię tylko dałam przykład, że został wydany na DVD, a w "Zemście Świrów" jak i "I love You Phillip Morris" występuje wspólny wątek. Wszyscy którzy go oglądali lub o nim słyszeli skojarzą o co chodzi.
Fajnie by było gdyby film był w kinach, ale jeśli zrobią tak jak w przypadku Zemsty Świrów (że wydadzą go tylko na DVD) nie powinni być źle.