6,6 47 tys. ocen
6,6 10 1 46727
6,2 17 krytyków
I Love You Phillip Morris
powrót do forum filmu I Love You Phillip Morris

Zacznę od tego, że mam 14 lat. Myślę, że normalna 14-latka nie powinna oglądać tego filmu, ale ja oglądałam. Oglądam też masę innych filmów, których większość (i to znaczna) osób w moim wieku, nie rozumie, nie lubi i nie ogląda. Ale to już nie ważne. Ważne, że poszłam na ten film do kina (że z rodzicami, bo z rodzicami, bo też chcieli - cóż zrobić). I nastawiłam się na dobrą komedię. Kontrowersyjną, bo o gejach, ale dobrą komedię. Po wyjściu okazało się, że oczekiwałam mniej niż przyszło mi zobaczyć. Ale to jako pozytywna cecha. Świetna komedia, koniec - porypany, ale genialny. Przede wszystkim - gra aktorska. Jim, miał może parę przekonujących scen, ale Ewan... Boże, uwierzyłam mu, że jest gejem! Ba! Wrażliwym gejem, który mimo wszystko kocha Stevena Russela! Takich filmów nam brakuje. Owszem niektóre sceny były ciut niesmaczne, ale kobiety podobno bardziej znoszą gejów niż mężczyźni. Film, zasługuje na pochwałę. Od każdego kto ceni Ewena i ciekawe filmy.

ocenił(a) film na 7
Osoba_bez_imienia

I chciałam jeszcze dodać, że muzyczka robiła taki sympatyczny klimacik. Chwalę tutaj DeVotchka - I Cried A Silly Boy.

użytkownik usunięty
Osoba_bez_imienia

"zacznę od tego, że mam 14 lat".........i co myślisz, że staniesz się rubikiem, któremu wszyscy zaczną klaskać ? drażni mnie wyjawianie swojego wieku w wypowiedziach o filmach, czy muzyce. Jeśli masz pewność, że za 6 lat zmieni Ci się gust, to znaczy, że uważasz się za głupka, albo próbujesz pokazać jaka jesteś wyjątkowa przez to, że będąc w gimnazjum nie oglądasz filmów z Karolakiem.........a to żałosne

ocenił(a) film na 9

Co cie obchodzi, co dziewczyna wyjawia na filmwebie. Jedni pokazuja na fb gole d... i trafiaja na wioche, a drudzy pisza, ze majac 14 lat, ogladaja niniejszy film.
Na poklaski rubikowe to raczej ty liczysz, bo myslac, ze jej dowalisz, blysniesz mysla, ktora inni beda popierac. Na zale i zalosci to raczej ty zaslugujesz.

użytkownik usunięty
wojciech84

Heha....Idąc twoim tokiem rozumowania powinnam się teraz tak bronić: co cię obchodzi, że śmieję się z autorki tematu? jedni chcą być supermanami i próbując bronić 14 latek (intĘligĘtnych i ĄlternĄtywnych indywiduĄlistek) robią z siebie niekonsekwentnych matołków, a drudzy informują (czyli ja), że nie lubią jak ludzie nie zastanawiają się nad tym, co piszą. P.R.O.S.T.E.

ocenił(a) film na 9

Zal mi cie. Czepiasz sie 14-latki, bo podaje swoj wiek, a gdy ktos uwaza tak jak ona, piszesz o matolach. Pocaluj sie w d... ze swymi madrosciami.

użytkownik usunięty
wojciech84

naucz się czytać ze zrozumieniem

ocenił(a) film na 9

tobie proponuje nauke w ogole jako taka. nie znasz ludzi, a ich oceniasz po jednej wypowiedzi, piszac o matolach, supermanach itp.

użytkownik usunięty
wojciech84

zamiast tracić czas na filmwebie, obejrzyj sobie jeszcze jeden film o gejach-to ci może przejdzie. radzę też rozwijać prawą półkulę mózgową, bo inteligencja, mimo, że już wyszła z mody, wciąż jest bardzo przydatna w życiu

ocenił(a) film na 9

a o tym to ty akurat nie masz zielonego pojecia. rozwin swoja polkule, o ile ja posiadasz. mnie juz edukacja nie potrzebna.

użytkownik usunięty
wojciech84

nie miałam na myśli szkoły, ale skoro już o niej wspomniałeś to uważam, że gdyby nie była ci potrzebna, to byś nie napisał "niepotrzebna" osobno

ocenił(a) film na 9

bardzo smieszne. popelnianie raz na jakis czas bledu nie oznacza braku edukacji. widocznie zbyt trudno ci to pojac

użytkownik usunięty
wojciech84

powiedzenie: mnie już edukacja niepotrzebna=wiem wszystko

ocenił(a) film na 9

''ta wypowiedź dała mi do zrozumienia, że kontynuowanie tej rozmowy nie ma sensu'' - nie jestes konsekwentna / konsekwentny w tym, co piszesz. braki intelektualne i jeszcze brak konsekwencji. innych pouczasz. zacznij od siebie

użytkownik usunięty
wojciech84

napisałam, że ta rozmowa nie ma sensu, a nie, że już nie odpiszę. znowu kłania nam się czytanie ze zrozumieniem

użytkownik usunięty

ja za to doceniam twoją konsekwencję. tak jak napisałeś wcześniej, że nie wysilasz się podczas tej rozmowy-tak słowa nie złamałeś

Ej powaliło was ?

ocenił(a) film na 9
rafaloss

to u nas normalne. kto tu mowi o waleniu?

wojciech84

Ano ja mówię... :-D
http://pl.wikipedia.org/wiki/Walenie

A jeden z użytkowników, to nawet z tej presji emocjonalnej, usunął (usunęła) konto :-P

ocenił(a) film na 7
wojciech84

"Raz na jakiś czas"??? A nikt ci nie wspomniał o taki magicznym przycisku jak "Alt"? Robi różne fajne rzeczy jak : ogonki pod literkami i kreseczki nad. Polecam :)

ocenił(a) film na 9
aluzja1117

nie uzywam polskich znakow

ocenił(a) film na 7
wojciech84

Bo???? Nie jesteśmy godni czytania postów bez błędów?

ocenił(a) film na 9
aluzja1117

co to w ogole za pytanie? oczekiwac godnego zachowania to moga ode mnie moi rodzice, a nie ludzie-nicki, ktorych nie znam. bez przesady.

ocenił(a) film na 9

piszac z toba, nie musze sie zbyt wysilac. nie reprezentujesz swoja osoba zbyt wysokiego poziomu intelektualnego, wiec i nawet czlek bez mozgu ma wiecej rozumu niz ty i twe pseudoteorie rodem z przedszkola dla dzieci uposledzonych.

użytkownik usunięty
wojciech84

ta wypowiedź dała mi do zrozumienia, że kontynuowanie tej rozmowy nie ma sensu

ocenił(a) film na 9

wreszcie uffff

ocenił(a) film na 5
wojciech84

Obydwoje jesteście siebie warci. Mam niezły ubaw z czytania podobnych głupot tutaj:D Wasze inteligentne argumentacje są jak odmóżdżające komedie:) Wszędzie czepianie się, kłutnie i udowadnianie...Ciekawe czego:D Większość ludzi czytając te głupoty pewno też ma delikatny uśmieszek:]

ocenił(a) film na 9
Adam7X

tez to tak traktowalem. lubie sie posmiac z glupszych od siebie

masz coś do gejów?

użytkownik usunięty
tinxy

NIE

dobrze, uchroniłaś się tym samym przed wjazdem na Twoją chatę z moimi słitaśnymi obrońcami praw homoseksualistów w różowych lateksowych wdziankach.

ocenił(a) film na 9
tinxy

hehehehe dobre

ocenił(a) film na 9
tinxy

pewnie jest les

wojciech84

no jasne, nie tracę czasu na płeć brzydką :)

użytkownik usunięty
wojciech84

ja jestem lesbą?

ocenił(a) film na 9

maybe baby

ocenił(a) film na 9

A po drugie, co cb obchodzi, ze ona podaje swoj wiek? G... ci do tego.

użytkownik usunięty
ocenił(a) film na 9

:) :)

Żałosne jest czepianie się takich szczegółów od autorki postu, zamiast rozpoczęcie normalnej dyskusji o filmie, a pewnie dziewczyna taką chciała wywołać. Ostatnie zdanie sama sobie dopowiedziałaś, raczej nie można go wywynioskować z wypowiedzi. Szkoda, że zmężniałaś gramatycznie, a nie potrafisz wymyśleć żadnych argumentów, tylko oczerniać dowoli użytkowników pierwszymi lepszymi słowami. Buziaczki.

użytkownik usunięty
paciepna

Ch*j mnie strzela, jak widzę pod każdym starym hitem komentarz typu "mam 14 lat, a mimo to nie słucham Lady Gagi, Dody i Feela." i 5439 kciuków w górę. Ja rozumiem, że mógł ktoś się tak pochwalić 2, 3 razy, ale takie wypowiedzi dorównują już częstotliwością żartom "co ja pacze", "ale urwał", czy "straciłem 2 minuty życia".
Po prostu tego nie rozumiem i tyle. KONIEC

ocenił(a) film na 7

A ja się z tobą zgadzam. Po kiego grzybka chwalić się, że ma się 14 lat i ogląda się film, którego inni w jej wieku nie są w stanie zrozumieć i że w ogóle jest się najmądrzejszym i najładniejszym? Proponuję zaczynać każdą rozmowę od tekstu w stylu: Nazywam się Wojtek, mam 15 lat, lubię gotować i grać w karty. Mam wiele talentów: Gram na trąbce i tamburynie, czego oczywiście moi koledzy i koleżanki nie potrafią, a co do filmu to całkiem fajny.

użytkownik usunięty
bratfranciszek

:D jeszcze Wojtek powinien dodać z kim poszedł do kina, tak jak Osoba_bez_imienia poinformowała nas o tym, że oglądała go z rodzicami

ocenił(a) film na 7

Dokładnie, niektórym ludziom ciężko jest przejść do meritum;)

użytkownik usunięty
bratfranciszek

takim ludziom, podejrzewam, że już we wczesnej młodości sprzedało się cygaństwo, że bycie wygadanym jest niesamowitą zaletą, pewnie też nieraz zostały za to wygilgotane pod pachami i wytarmoszone za policzki

ocenił(a) film na 9

wow. jakas ty madra. z ktorej ksiazki to zerznales? z podstaw psychologii?

ocenił(a) film na 9

jak to z kim bylem w kinie? z toba. nie pamietasz? bylo ostro. jak i na tej stronie.

użytkownik usunięty
bratfranciszek

Zabawne, szczególnie trąbka z tamburynem. Wykwintne. ;]

ocenił(a) film na 9

gdzie ci strzelil ten ch...? bylo milo chociaz?

Aleś urwała...
buhahahahahhahaha

Normalnie ubaw mam na tym topicu po pachy - zaraz idę po popcorn i pepsi i wracam do lektury... :-D

ocenił(a) film na 9
paciepna

bardzo dobrze napisales/napisalas. mnie juz sie nie chcialo uzerac z tym uzytkownikiem. mialem ciekawsze zajecia niz nakrecanie komus jego ego, by blysnal- wg mnie- idiotyzmami, a wg niej- supermadrosciami.