6,6 47 tys. ocen
6,6 10 1 46727
6,2 17 krytyków
I Love You Phillip Morris
powrót do forum filmu I Love You Phillip Morris

Film naprawde super! Ogladalem go dzisiaj z dziewczyna i naprawde swietnie sie bawilismy. Mozna sie na nim posmiac, ale napewno nie jest to "gejowska komedia romantyczna". Szczerze polecam:)

ocenił(a) film na 10
Cucullus

Zgadzam się, niestety polska widownia jest zbyt "ambitna" na takie filmy. Ja się po prostu zakochałam w tym filmie, ale rozumiem, że może się komuś nie podobać.

ocenił(a) film na 3
Mrs_Firth

Nie ambitna bo nie podoba jej się film? Okok. Żarty były nieśmiesze, dramat nie dramatyczny, akcja monotonna. Wrażenie zrobiły na mnie jedynie napisy pod koniec.

Kubelkowoglowy

Wszystko można o tym filmie powiedzieć, ale żeby było monotonny?

Bardzo zabawny film, spełnia warunki zarówno komedii jak i dramatu.

Kubelkowoglowy

Żarty były nieśmieszne? - pojęcia żartu nie da się określić, to teoria względna, skoro nic cię nie smieszyło w tym filmie, nie oznacza, że inni też mają to tak odbierać... Jednych śmieszy obcinanie komuś głowy, innych jak ktoś robi z siebie wariata, a jeszcze innych, gdy osoba jest po prostu śmieszna sama w sobie i już... Zastanów się, co piszesz, bo o gustach i o wielu podobnych aspektach się nie dyskutuje kolego...

ocenił(a) film na 3
kojoo

Rozumiem, że jak ktoś ma inne zdanie niż ty, to nie powinien się wypowiadać ;o No monotonny właśnie, koleś sto razy wychodził, oszukiwał, wracał.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 7
Lucky_Luke_2

Film bardzo fajny i przyjemny w odbiorze...można się uśmiać i zobaczyć do czego zdolna jest osoba zakochana bez pamięci :)
Polecam osobą chcący, się rozlużnić i pośmiac..świetny jak zawsze Jim i jakże fascynujący Evan.