Carrey upadł nisko?! Co za bzdura, dobry aktor nie boi się wyzwań i potrafi zagrać wszystko.
Bardzo śmieszny i też odważny film, na pewno nie dla ponuraków i marudów.
No racja, najlepsza była scena z seksem oralnym i wypluwaniem nasienia do wody, niczego sobie była też ta podczas seksu analnego w której Carey krzyczy: "tak, spuść mi się do dupy". Świetny film
Świetnie. Widzę że lubisz takie sceny z tekstami spuść mi się do dupy skoro wrzucasz 7/10. Gratuluję :)
Jedna scena nie świadczy o całym filmie. Jeżeli ci się film nie podobał to nie oglądaj, o gustach się nie dyskutuje i tyle. Skoro masz problem oglądając podobne sceny to może pozostań jeszcze przy oglądaniu filmów z zielonym znaczkiem na ekranie. Możesz być pewny, że nic gorszącego nie obejrzysz.
Już wiem skąd ten nick z COCK. Czyli jak coś nie jest z zielonym znaczkiem to wtedy są tekst w stylu: "Spuść mi się do dupy". Tak brawo, COCKie:) Błysk intelektu godny mistrza. Takim jak Ty to od razu powinni banować konto :)
A co złego jest w tym tekście? Przecież to nie jest bajka, ludzie na co dzień używają takich zdań :3
No to fajnie jakich takich zdań używasz na co dzień to raz. Żadnego obrzydzenia, dyskomfortu to u Ciebie nie wywołuje?