I wszystko lśni

Sunshine Cleaning
2008
6,6 6,9 tys. ocen
6,6 10 1 6867
5,8 6 krytyków
I wszystko lśni
powrót do forum filmu I wszystko lśni

kiedyś...

ocenił(a) film na 10

Kilka miesięcy temu będąc w głębokiej depresji,bez pracy,samotna,zdana na siebie pomyślałam to
koniec,nie chcę już żyć,moim córeczką będzie lepiej beze mnie...i nagle na jakimś kanale
zobaczyłam ten film,jakoś tak mnie wciągnął,że obejrzałam do końca i pomyślałam przerażona:to
tak ma wyglądać życie moich córek po mojej śmierci?mają być samotne i na marginesie
uczuciowym społeczeństwa?mają mnie nienawidzieć całe życie że je zostawiłam?mają...być nikim??
Film zapamiętam chyba na całe žycie!Wstrząsnął moim egoizmem i myślami aby nie istnieć.Kiedy
kilka dni temu zobaczyłam ten film na filmboxie nie odważyłam się do niego wrócić i chyba nie
odważę nigdy!!!Mimo to polecam,jak widać bardzo prawdziwy.

malgosia0404

Małgosiu , aż dreszcz mnie przeszedł jak to przeczytałem ! Zarejestrowałem się , aby móc Ci odpowiedzieć , i napiszę po filmie , bo właśnie się zaczął ..... ale świetnie Cię rozumiem - tak myślę - bo też jestem w takiej kondycji . Zobaczymy ,czy mi też uratuje życie....

ocenił(a) film na 10
Andrzej67

Obejrzałeś...?

malgosia0404

Chyba mu nie pomógł..

ocenił(a) film na 7
erdell

hue hue

jusiaa92

Andrzej po obejzeniu tamtego filmu skoczyl z okna hehehe a ze mieszka na parterze zaraz wrocil do domu i zyje nadal hehehehe... A tak na powaznie to czasem tak bywa ze zdarzaja sie filmy ktore moga kogos podniesc na duchu i podsunac jakies dobre rozwiazania zyciowe ale niestety jest to bardzo rzadkie.