JAK MOŻNA W ROKU 2014 KRĘCIĆ FILMY CZARNO-BIAŁE ? PRZECIEŻ TO TAKA ŻENADA , ŻE 
NIE SPOSÓB TEGO W OGÓLE OGLĄDAĆ !!! NAJLEPSZY FILM POLSKI 2014 ?? 
HAHAHHAHAHAHAHAHA . ŚMIECH NA SALI .
Rozumiem, że kiedyś nie było kolorowych filmów, ale kręcić film czarno-biały w czasach filmów kolorowych no to dla mnie totalne nieporozumienie .
W przeciwieństwie do ciebie mam swoje zdjęcie w avatarze, którego ty najwidoczniej się wstydzisz. I do tego jeszcze nie pokazujesz swoich ocenionych filmów, więc jesteś użytkownikiem widmo .
A czemu nie pokazujesz swoich głosów, też się wstydzisz ? Ten portal jest od tego eby oceniać filmy a jak się nie pokazuje oddanych głosów, to po co w ogóle mieć tu konto ?
To żaden argument,że są czasy kolorowych filmów i kręcenie czarno-białych to żenada.W XXI wiek to czasy dbania o zdrowie,bo jak powszechnie wiadomo otyłość zabija i co? a no nic
Pod każdym czarno-białym filmem nakręconym w czasach gdy kręci się filmy kolorowe i 3d tak piszę i nie są to głupoty .
To mogli dać tylko kilka wstawek czarno-białych tak jak na przykład w Czasie Honoru a nie cały film robić czarno-biały .
Dla mnie to jest osoba, która się życiowo nudzi i widzę go na różnych tu forach i tematach, zawsze jedynie prowokuje. Merytorycznie słabiutkie te wypowiedzi. Tu się ewidentnie spełnia.
Bzdury piszesz. Zawsze piszę to co myślę i nigdy nie kłamię !!! A ty do swojego nicka powinieneś dodać widmo , bo nie wiem jakim trzeba być tchórzem, żeby nie pokazywać ocenionych filmów .
To, że tacy jak ty powinni mieć zakaz pisania postów, bo ten portal służy do oceniania filmów i pokazywania głosów a nie ich ukrywania .
Znów wychodzi na jaw, że nawet regulaminu nie chciało ci się przeczytać.. 
A poza tym, kogo obchodzą moje głosy..? To jest tylko i wyłącznie moja sprawa! 
Ja przynajmniej, nie mam się czego wstydzić, w przeciwieństwie do ciebie...
Powinieneś się wstydzić nie pokazywania głosów. To jest portal publiczny a nie twój własny .
A ty, powinieneś się wstydzić swojej niewiedzy.. 
To jest moje własne, prywatne, niepubliczne konto!! Jakbyś nie wiedział... o.O
Każde konto na forach publicznych jest kontem publicznym a nie prywatnym. Sama nazwa mówi sama za siebie - FORUM PUBLICZNE !!!.
"Forum", to nie jest to samo, co "konto"! Nie myl podstawowych pojęć.. 

To prawie tak samo, jakby ktoś próbował mi wmawiać, że mając założone WŁASNE, PRYWATNE KONTO na PUBLICZNYM fejsie, jestem zobowiązany mieć wszystko odblokowane, tzn. widoczne dla wszystkich. 
A tak nigdy nie było, nie jest i już nigdy nie będzie! 
To ja decyduję o tym, co mogą zobaczyć moi znajomi, lub ktokolwiek inny! 
Więc jak zwykle, nie masz racji..
Konto jest na forum publicznym, jeżeli chcesz mieć konto tylko dla siebie to jaki jest sens wypowiadania się na forum publicznym, skoro chcesz je mieć tylko dla siebie to nie udzielaj się i nic nie pisz. To samo jest z facebookiem , szczytem debilizmu jest decydowanie o tym co ludzie mogą zobaczyć na twoim profilu, bo to jest portal SPOŁECZNOŚCIOWY !!! . Najwidoczniej wstydzisz się swojej osoby, jakoś ja na facebooku mam wszystko odblokowane, niczego się nie wstydze, bo tak jak pisałem to jest portal społecznościowy a nie twój prywatny. Załamują mnie tacy ludzie jak ty .
A czy ktoś ci każe, wypisywać wszystko na swój temat i spowiadać się ze swojego życia prywatnego, żeby każdy o tobie wszystko wiedział ? Nawet moi najbliżsi znajomi i najbliższa rodzina nie wiedzą o mnie zbyt wiele . Trzeba by było być kompletnym idiotą żeby na facebook wstawiać wszystko na temat swojej osoby, albo na filmwebie pisać wszystko na temat swojego życia . Chodzi tylko o możliwość, spojrzenia na ocenione filmy danego użytkownika, lub w wypadku facebooka o obejrzenie jego zdjęć . A napisałeś tak jakby każdy o sobie pisał wszystko czy to na filmwebie czy na facebooku .
Niestety, ale tak się akurat niechlubnie składa, że jestem nadmiernym perfekcjonistą, a co za tym idzie, nie mogę pozwolić, na to, żeby ktoś dowiadywał się tylko cząstkowych informacji na mój temat. 
Jako motto życiowe, wyznaję zasadę "wszystko albo nic" 
Albo robisz coś do końca, albo nie rób tego wcale! 
W przypadku, kiedy na przykład zacząłbym udostępniać, tylko cząstkowe fragmenty, całości danych informacji, odnośnie mojej osoby, wówczas mogłoby to skutkować, spowodowaniem, wywołania negatywnego efektu, zaważenia konkretnej opinii, dotyczącej mojego charakteru, bądź osobowości, a na tego typu niedoskonałości, po prostu nie mogę sobie pozwolić!
Nawet nie podobny on ma włosy ja nigdy nie miałem , twarz też zupełnie inna . Masz chyba duże problemy ze wzrokiem .
A ty zakup sobie okulary jeżeli widzisz jakiekolwiek podobieństwo między tym gościem a mną .