Ida

2013
6,6 118 tys. ocen
6,6 10 1 118119
7,4 60 krytyków
Ida
powrót do forum filmu Ida

CZARNO-BIAŁA ŻENADA !!!

użytkownik usunięty

JAK MOŻNA W ROKU 2014 KRĘCIĆ FILMY CZARNO-BIAŁE ? PRZECIEŻ TO TAKA ŻENADA , ŻE
NIE SPOSÓB TEGO W OGÓLE OGLĄDAĆ !!! NAJLEPSZY FILM POLSKI 2014 ??
HAHAHHAHAHAHAHAHA . ŚMIECH NA SALI .

smalczyk130 zacofaniu mówimy nie

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Zgłoszony.

użytkownik usunięty
hr_dooku

Hahahaha. I niby za co mnie zgłosiłeś ? Nie łamię regulaminu .

Trollujesz.

użytkownik usunięty
hr_dooku

Nie trolluję k...a jego mać. Takie jest moje zdanie. Nie wszyscy muszą się z nim zgadzać.

Twoje zdanie?
"JAK MOŻNA W ROKU 2014 KRĘCIĆ FILMY CZARNO-BIAŁE ?" - widać można, to zabieg stylistyczny. jeśli masz z tym jakiś problem lub uważasz, że filmy czarno-białe to nie filmy to zalecam wizytę u psychiatry.

użytkownik usunięty
hr_dooku

Filmy czarno-białe były filmami, ale 50 lat temu, każdy film czarno-biały nakręcony w czasach dzisiejszych to nie jest film tylko nieporozumienie .

Nieporozumieniem to możesz być ty lub Kac Wawa. Zabieg czarno-białego filmu można stosować równie dobrze jako zabieg stylistyczny dla podkreślenia klimatu lub jako element hołdu złożonemu kinu z lat 50-tych lub 40-tych (oczywiście jeśli akcja filmu rozgrywa się w czasach tym podobnych).

użytkownik usunięty
hr_dooku

Ponownie nic nie zrozumiałem z tego co napisałeś .

Oh się nam trafił co nie umie czytać. No co dzidziu? Ładnie to tak trollować? Aż dziw, że skończyłeś podstawówkę i gimnazjum nie potrafiąc czytać ze zrozumieniem. A może nie... NIE SKOŃCZYŁEŚ. Siedziałeś w jednej klasie przez lata i wyszedłeś bez żadnego wykształcenia. Rozśmieszasz mnie! Idź dalej onanizuj się przed Sashą Grey; widziałem, że robisz tam u niej na profilu niezły burdel.

użytkownik usunięty
hr_dooku

Jak chodziłem do podstawówki to gimnazjów nie było . Maturę również zdałem bez żadnego problemu , więc przestań pisać głupoty .

No chodziłeś do podstawówki... przez dłuższy czas niż się spodziewano. Doszły gimnazja, a ty wciąż w podstawówce, a że nie miała dla ciebie sensu już nauka, postanowiłeś trollować w internecie i onanizować się przez Sashą Grey.

użytkownik usunięty
hr_dooku

Weź zażyj jakieś leki na prawidłową pracę mózgu tumanie i skończ pisać głupoty i nieprawdę .

Naprawdę to ty możesz przestać trollować. W co wątpię.

PS Sasha Grey czeka.

użytkownik usunięty
hr_dooku

Ile razy jeszcze mam ci napisać , że nie trolluję tumanie, tylko wyrażam swoje zdanie .

Troll. Wyrażać swoje zdanie to ty mogłeś, dopóki nie napisałeś tego "JAK MOŻNA W ROKU 2014 KRĘCIĆ FILMY CZARNO-BIAŁE ?"

użytkownik usunięty
hr_dooku

I to jest moje zdanie, nie żadne trollowanie, bo kręcenie czarno-białych filmów w dzisiejszych czasach uważam za debilizm . Możesz się z tym zdaniem nie zgadzać, ale to zdanie nie ma nic wspólnego z trollowaniem .

Ma dużo wspólnego, bo nieprzyporządkowywanie się do rzeczywistości.

użytkownik usunięty
hr_dooku

Ja mam swoją własną rzeczywistość .

Hahaha no właśnie żyjesz w innym świecie, nie dostosowujesz się do reguł i ich nie rozumiesz, a potem się dziwisz dlaczego robione są czarno-białe filmy.
A no dlatego, że to nie twoja rzeczywistość.

I to kolejny dowód na to że jesteś upośledzonym debilem. Bo ktoś z 128 IQ nie ma swoje rzeczywistości tylko żyje w prawdziwej rzeczywistości.

A upośledzeni na mózgu (i mieszkańcy tworek) jak ty, żyją jedynie w świecie swych fantazji

ocenił(a) film na 6

To trzeba było sobie założyć różowe okulary 3D .

przed wpisaniem wcisnąłeś caps locka czy przez cały czas trzymałeś shift?
a po za tym bardzo rzeczowa recenzja smolczyk, gratulacje żeś z taką precyzją trafił od niechcenia w sedno. polecam godzille, jest kolorowa i wesoła