Ida

2013
6,6 118 tys. ocen
6,6 10 1 118133
7,4 60 krytyków
Ida
powrót do forum filmu Ida

Wielu z Was twierdzi, że film jest wyraźnie antypolski. Pozwolę sobie zauważyć, że nie ma nic bardziej antypolskiego niż Wasze pierd.olenie.

użytkownik usunięty
Asmodeusex

kolejny film ozydkach gdyby nie to przeszedl by bez echa na swiecie ale widze ze polska kinematografia moze osiagnac sukces za granica tylko gdy film bedzie o zydkach

Asmodeusex

pięknie napisane @Asmodeusex

Asmodeusex

ten film to marzenie niemcow.Jest temat holocaustu, nie ma niemcow za to sa pogromy polakow .Mam nadzieje ze niemcy sie dolozyli do takiego filmu a nie ze to zaplacono z naszych kieszeni.

ocenił(a) film na 1
Asmodeusex

Tak! Film jest antypolski! To propagandówa menedżerów przemysłu Holocaustu, którzy chcą Polskę po prostu OKRAŚĆ. Tacy jak ty są od tego, by słodko spać i dać im wszystko, czego oni zapragną.

ocenił(a) film na 8
robokopo

Podobno film był częściowo dotowany przez jeden z odłamów ziemskiego przedstawicielstwa ludzi jaszczurów.

ocenił(a) film na 1
Asmodeusex

Nie "podobno" tylko na pewno i nie przez żadnych jaszczurów, tylko przez menedżerów przemysłu Holocaustu, którzy chcą okraść Polskę w biały dzień.

robokopo

proszę, powiedz, że masz 90 lat i jakieś traumy wojenne, bo zgroza mnie bierze na myśl, że ktoś młody może mieć tak zakuty łeb

ocenił(a) film na 1
ChyzyRuj

Niech cię zgroza bierze na myśl, jak Żydzi od tyłu w biały dzień chcą okraść twój kraj (jeżeli Polska to twój kraj, a nie Izrael)...

robokopo

jest parę teorii spiskowych, które wydają mi się prawdopodobne, ale rzucanie hasła "Żydzi okradajo kraj" trąci paranoją i prymitywizmem. Zresztą, co za różnica, kto mnie okrada, narodowość nie ma tu nic do rzeczy.

ocenił(a) film na 1
ChyzyRuj

Spiski były, są i będą do końca świata, mniejsze lub większe. Po prostu to leży w naturze ludzkiej: robienie sobie dobrze kosztem innych.

Poszukaj sobie o "roszczeniach" m.in. Światowego Kongresu Żydów, zespołu HEART itp., które chcą po prostu wyłudzić od Polski majątek bezspadkowy. Ich działania podsumował w swojej książce "Przemysł Holocaustu" Norman Finkelstein.

Rzeczywiście, to nie ma różnicy, kto okrada, ale powinna być różnica, czy okrada, czy nie okrada. A Żydzi chcą nas w biały dzień okraść. Po to są kręcone takie oszukańcze paszkwile typu "Ida".

ocenił(a) film na 1
robokopo

całkowicie popieram powyższy post i pozdrawiam