Czy tylko ja zauważyłam, iż kreacje wszystkich bohaterów tego filmu są powykrzywiane,
wszystko odbywa się tam jak po kwasie... Ogólnie film momentami odpychający, lecz za
pokazanie w krzywym (może nie do końca np. ciągła obecność narkotyków w życiu gwiazd i
gwiazdeczek show-biznesu ) zwierciadle tego co dzieje się za "kulisami" koncertów,
pokazanie osamotnienia oraz nieszczęścia gwiazd, które przez wielu z nas są uważane za mega szczęśliwe, daję 7. Film specyficzny, lecz ogółem dobry.
Z takimi inteligentnymi wypowiedziami to proszę uprzejmie gdzie indziej :] Pozdrawiam.
lol nie. nie wiem skad porownanie, ze akcja w filmie odbywa sie jak po kwasie. nie wiesz co mowisz:)
reszta spostrzezen prawdzwa:)
Błagam was skonczcie z tym lol O_o... A odbywa sie, ponieważ oni tam cały czas ćpają i świat jest tam tak ukazany? Tak sądzę. Każdy ma inne spostrzeżenia. ;)
Nie ćpają cały czas (z tego co pamiętam), świat jest ukazany 'w krzywym zwierciadle' bo to komedia, slabego kwasa musialas miec ;)
Wiesz co, masz racje. Mnie ten film również zdołował, choć muszę przyznać, że niesamowicie śmieszyły mnie 'naćpane sceny'. Niemniej jednak to prawda, że ten oto film pokazuje drugą stronę, zarówno niby usłanego różami życia gwiazd, jak i ich przeciętnych współpracowników. Wszyscy mają problemy, tylko że jedni stawiają im czoła 'na czysto', a inni przemieniają w uzależnienia. A szkoda.
7/10