PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=626983}

Igrzyska śmierci: Kosogłos. Część 1

The Hunger Games: Mockingjay - Part 1
2014
6,7 217 tys. ocen
6,7 10 1 216757
5,7 61 krytyków
Igrzyska śmierci: Kosogłos. Część 1
powrót do forum filmu Igrzyska śmierci: Kosogłos. Część 1

wynudziłem się jak mops. Lawrence becząca co chwila, Łkający Hemsworth niczym Schindler w końcówce Listy Schindlera: mogłem uratować ich więcej, buuuu!
No po prostu jakaś łzawa opera mydlana...

eltoro10000

oj nie mów były dwie fajne sceny. To z drwalami i to z wysadzeniem tamy. I strasznie się zawiodłem brakiem ukazania bombardowania. Szpital bombardowali z oddali kłęby ognia pokazali i wsio. Dystrykt 13 bombardowali i co widziałem. Gówno. Cztery eskadry bombowców zostało wysłane i nic tylko krzyczących ludzi w schronie. Nic dziwnego że wynudzić się można było. No jak w drugiej części będą szturmować zbrojownie i będzie to pokazane tak jak miało to miejsce z bombardowaniem to ja dziękuję wysiadam.

ocenił(a) film na 6
badalandabad_69

Mam zupełnie odwrotne odczucia.
Sceny z drwalami i z wysadzenie tamy były beznadziejnie głupie i nierealne.
Podobało mi się, że nie było pokazanego bombardowania, byłby to banał w CGI, a tak mieliśmy dość trzymająca w napięciu scenę ewakuacji.

ocenił(a) film na 3
eltoro10000

Zgadzam się z tobą, przed chwilą go obejrzałem, i bardzo cieszę się z tego że mam już ten film za sobą.

ocenił(a) film na 4
eltoro10000

Jak na blockbuster, to żenująca ilość akcji i efektów specjalnych.Cała masa zapychaczy, które uszły by w serialu, jednak nie w pełnometrażowym filmie akcji.Widać że polecieli na kasę i rozłożyli film na 2 części.

użytkownik usunięty
pokemon227

To co to jeszcze robisz, no już pokemony idz oglądać!

ocenił(a) film na 4

Szczerze powiedziawszy, to masz rację.Kosogłos poziomem dorównuje pokemonom.Od razu widać, że jesteś wybitnym krytykiem filmowym.

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
pokemon227

zobaczymy czy tobie pęknie, bo takimi postami pracujesz na bana

zgłoszone

ocenił(a) film na 4

Dziękuje petycja przyjęta;)

ocenił(a) film na 3
eltoro10000

Zgadzam się w pełni. Nuda po trzykroć i tona mułu. Dobrze, że nie oglądałam w kinie bo psioczyłabym za wydanie kasy.
Aktorzy grają jak za karę i główna bohaterka to totalne nieporozumienie.

użytkownik usunięty
IzKra1976

Hobbit 10/10 brawo

ocenił(a) film na 4

Madagaskar 10/10,Kapitan Ameryka 10/10,Iron Man 10/10 brawo

użytkownik usunięty
pokemon227

Wyjdź

ocenił(a) film na 3

Trzymaj się tematu i jednej oceny a nie skaczesz po filmach i zupełnie innej fabule i wątku. Jak widzisz każdy ma swoje zdanie i dla mnie Kosogłos jest nudny i nic tego nie zmieni; to że dałeś 9 punktów nie oznacza, że film jest genialny. Tyle mam do powiedzenia.

użytkownik usunięty
IzKra1976

Nie mów mi co mam robić, a to że ty dałeś 3 nie znaczy że film jest kiepski, tyle mam do powiedzenia.

ocenił(a) film na 3

No a ty dałeś 9 i zachwycaj się dalej kiepskim filmem :) WALCZ, WALCZ, WALCZ! Tyle mam do powiedzenia.

użytkownik usunięty
IzKra1976

Igrzyska Śmierci to nie kiepski film nie jest przeładowany efektami CGI jak w gruncie rzeczy Hobbit

ocenił(a) film na 3

Facet, każdy ma swoje zdanie i to uszanuj; nie wiem po co te spiny. Nie podoba mi się cała masa filmów; dla jednych to arcydzieła dla drugich gnioty. Dyskusja jaką prowadzisz nic nie działa. Ludzie , którzy dali mniej niż 4 raczej zdania nie zmienią i nie widzę tu żadnych trolli. No ewentualnie, że ty znasz się na trollowaniu. KONIEC.

użytkownik usunięty
Slodka_Lolitka13

Na to wygląda :D

użytkownik usunięty
użytkownik usunięty
Slodka_Lolitka13

chyba tak.. ale za to na wciskanie zmian mają czas znów mamy nowe ikony.. dopiero co się przyzwyczaiłem do nieczytelność fw

użytkownik usunięty
Slodka_Lolitka13

Mało powiedziane, niedługo funkcje moderatora i admina, będą pełnić te osoby co są w tym temacie czyli trolle i prowokatorzy, a tacy użytkownicy jak my nie będziemy mieć tu miejsca. Dodam tylko że jak zniszczą nasze profile to wyloguje się z tego dziadostwa, już wolę facebook, od tego czegoś, trudno to już nazwać portalem społecznościowo-filmowym.

ocenił(a) film na 4

Bo to jest forum filmowe, a nie portal społecznościowy dla uczniów gimnazjum.Na facebooku zapewne znajdziesz kolegów w swoim wieku, którzy również będą zachwycać się Kosogłosem i grą aktorską Kristen Stewart.Także powodzenia na nowym portalu:)

użytkownik usunięty
pokemon227

Więc pasujesz jak ulał jako gimnazjalista! Zresztą co ma kristenówna do Igrzysk skoro jej tam nie ma, też jej nie znoszę.

ocenił(a) film na 4

Racja JeNiferLovrenc jest Sweet i IGRzySka S@ Sweet.KoChAm IGRzySka nie LuBie StewarT LOL

użytkownik usunięty
pokemon227

Widać że z nas obu ty zachowujesz się jak, gimnazjalista i kończę tą bezsensu dyskusję, bo tracę tylko czas na ciebie.

użytkownik usunięty