wynudziłem się jak mops. Lawrence becząca co chwila, Łkający Hemsworth niczym Schindler w końcówce Listy Schindlera: mogłem uratować ich więcej, buuuu!
No po prostu jakaś łzawa opera mydlana...
oj nie mów były dwie fajne sceny. To z drwalami i to z wysadzeniem tamy. I strasznie się zawiodłem brakiem ukazania bombardowania. Szpital bombardowali z oddali kłęby ognia pokazali i wsio. Dystrykt 13 bombardowali i co widziałem. Gówno. Cztery eskadry bombowców zostało wysłane i nic tylko krzyczących ludzi w schronie. Nic dziwnego że wynudzić się można było. No jak w drugiej części będą szturmować zbrojownie i będzie to pokazane tak jak miało to miejsce z bombardowaniem to ja dziękuję wysiadam.
Mam zupełnie odwrotne odczucia.
Sceny z drwalami i z wysadzenie tamy były beznadziejnie głupie i nierealne.
Podobało mi się, że nie było pokazanego bombardowania, byłby to banał w CGI, a tak mieliśmy dość trzymająca w napięciu scenę ewakuacji.
Zgadzam się z tobą, przed chwilą go obejrzałem, i bardzo cieszę się z tego że mam już ten film za sobą.
Jak na blockbuster, to żenująca ilość akcji i efektów specjalnych.Cała masa zapychaczy, które uszły by w serialu, jednak nie w pełnometrażowym filmie akcji.Widać że polecieli na kasę i rozłożyli film na 2 części.
Szczerze powiedziawszy, to masz rację.Kosogłos poziomem dorównuje pokemonom.Od razu widać, że jesteś wybitnym krytykiem filmowym.
Zgadzam się w pełni. Nuda po trzykroć i tona mułu. Dobrze, że nie oglądałam w kinie bo psioczyłabym za wydanie kasy.
Aktorzy grają jak za karę i główna bohaterka to totalne nieporozumienie.
Trzymaj się tematu i jednej oceny a nie skaczesz po filmach i zupełnie innej fabule i wątku. Jak widzisz każdy ma swoje zdanie i dla mnie Kosogłos jest nudny i nic tego nie zmieni; to że dałeś 9 punktów nie oznacza, że film jest genialny. Tyle mam do powiedzenia.
Nie mów mi co mam robić, a to że ty dałeś 3 nie znaczy że film jest kiepski, tyle mam do powiedzenia.
No a ty dałeś 9 i zachwycaj się dalej kiepskim filmem :) WALCZ, WALCZ, WALCZ! Tyle mam do powiedzenia.
Igrzyska Śmierci to nie kiepski film nie jest przeładowany efektami CGI jak w gruncie rzeczy Hobbit
Facet, każdy ma swoje zdanie i to uszanuj; nie wiem po co te spiny. Nie podoba mi się cała masa filmów; dla jednych to arcydzieła dla drugich gnioty. Dyskusja jaką prowadzisz nic nie działa. Ludzie , którzy dali mniej niż 4 raczej zdania nie zmienią i nie widzę tu żadnych trolli. No ewentualnie, że ty znasz się na trollowaniu. KONIEC.
chyba tak.. ale za to na wciskanie zmian mają czas znów mamy nowe ikony.. dopiero co się przyzwyczaiłem do nieczytelność fw
Mało powiedziane, niedługo funkcje moderatora i admina, będą pełnić te osoby co są w tym temacie czyli trolle i prowokatorzy, a tacy użytkownicy jak my nie będziemy mieć tu miejsca. Dodam tylko że jak zniszczą nasze profile to wyloguje się z tego dziadostwa, już wolę facebook, od tego czegoś, trudno to już nazwać portalem społecznościowo-filmowym.
Bo to jest forum filmowe, a nie portal społecznościowy dla uczniów gimnazjum.Na facebooku zapewne znajdziesz kolegów w swoim wieku, którzy również będą zachwycać się Kosogłosem i grą aktorską Kristen Stewart.Także powodzenia na nowym portalu:)
Więc pasujesz jak ulał jako gimnazjalista! Zresztą co ma kristenówna do Igrzysk skoro jej tam nie ma, też jej nie znoszę.
Racja JeNiferLovrenc jest Sweet i IGRzySka S@ Sweet.KoChAm IGRzySka nie LuBie StewarT LOL
Widać że z nas obu ty zachowujesz się jak, gimnazjalista i kończę tą bezsensu dyskusję, bo tracę tylko czas na ciebie.