PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=626983}

Igrzyska śmierci: Kosogłos. Część 1

The Hunger Games: Mockingjay - Part 1
2014
6,7 216 tys. ocen
6,7 10 1 216379
5,8 59 krytyków
Igrzyska śmierci: Kosogłos. Część 1
powrót do forum filmu Igrzyska śmierci: Kosogłos. Część 1

Książki są trzy części też powinny być trzy ! No ku*wa ja sie tak nie bawie jak mam czekać kolejny rok
żeby zobaczyć ostatnią część. Ku*wa ich mać .... -.-

użytkownik usunięty
SaMcZaK

No cóż... Ja powiem tak: cieszę się i nie cieszę się. Cieszę się że im więcej Panem tym lepiej. I ogólnie podoba mi się że pierwsza część będzie (PEWNIE) w dystryktach a druga w Kapitolu. Nie cieszę się z powodu że trzeba czekać aż rok na następną część! Powinno być jak z HP, że w lipcu premiera w drugiej części ;/

ocenił(a) film na 7
SaMcZaK

Ja mam tak jak ch0d0r, fajnie że zekranizują ją w 95\5, niż w 80%, ale trzeba czekać rok na następną część (aktualnie zostało równę 1,5 roku ;//)

ocenił(a) film na 7
ocenił(a) film na 8
SaMcZaK

Myślę, że z jednej strony to dobrze, bo być może pokarzą więcej niż w poprzednich filmach. Na przykład ani w jednej części, ani w drugiej filmu nie było ani słowa o awoksach, tylko po prostu ten wątek został pominięty, a wg mnie postacie były naprawdę ciekawe, a w trzeciej Polux zdecydowanie musi być pokazany. Dzięki temu, że są dwie części na napewno pominą mniej wątków i będzie co oglądać :) Wkurzające jest jednak, że trzeba czekać aż rok. Wielu osobom może się to znudzić po kilku miesiącach i przez to mogą stracić wiele widzów, ale wystarczy wpisać na np allegro "Kosogłos", pojawia się mnóstweo biżuterii z nim, i na tym producenci zarabiają. Póki jest na co czekać, oni mają dochód i przez to, że robią takie długie odstępy. Niestety to wełaśnie widzowie na tym cierpią ;/

użytkownik usunięty
SaMcZaK

hajs sie musi zgadzac. jakby mial taka marke to bym eksploatowal do oporu. nie jest az tak zle jak z Hobbitem. chociaz ostatnia czesc jest najslabsza. mam nadzieje, ze nie rozwodnia jeszczebardziej materialu.