PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=626983}

Igrzyska śmierci: Kosogłos. Część 1

The Hunger Games: Mockingjay - Part 1
2014
6,7 217 tys. ocen
6,7 10 1 216757
5,7 61 krytyków
Igrzyska śmierci: Kosogłos. Część 1
powrót do forum filmu Igrzyska śmierci: Kosogłos. Część 1

Mamy plakat i widoczna jest data, więc teraz juz jest pewne ze bedziemy czekac rok :)

Link do plakatu ----> https://scontent-b-mxp.xx.fbcdn.net/hphotos-
ash4/1457597_683532935000311_700810647_n.jpg

Wiecie co oznacza ten cytat "If we burn, you burn with us" ?

ocenił(a) film na 7
filmowy_laufer

Link nie działą więc macie z facebooka: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=683532935000311&set=a.452611028092504.10 4229.416886871664920&type=1&theater

filmowy_laufer

To oznacza "Jeśli my spłoniemy, ty spłoniesz razem z nami" tak Katniss powiedziała do Snowa w Kosogłosie :P

ocenił(a) film na 7
Trfan13PL

Aaaa pamietam to. Dzięki :)

użytkownik usunięty
filmowy_laufer

Sory nie widziałem twojego postu, i wstawiłem temat na WPO

ocenił(a) film na 7

nie, no nic sie nie dzieje ;) I tak dodałem plakat na głowną strone wiec bedzie widniał w tym

ocenił(a) film na 7
filmowy_laufer

To współgra z tym co pojawiło się na końcu filmu Catching fire - wpierw był ptak ułożony tak jak w pierwszej części, potem przeszedł na ten ostatnio nam znany.. Pod koniec pojawił się ten z tego plakatu.
Osobiście uważam, że ten kosogłos jest jakiś.. nieprzekonujący.

ocenił(a) film na 7
Rose_Clementine

Mi pasuje nawet, Kosogłos tak jakby ożywa wychodzi z pierścienia i jest gotów do lotu (w przenosni do wallki).

ocenił(a) film na 7
filmowy_laufer

W gifie tak, jego ożywienie wygląda cudnie.. Ale osobno, na plakacie... Już nie widzę tego.

użytkownik usunięty
Rose_Clementine

Myslę, ze to dopracuja. Mają na to duuuuzo czasu ;-) Jak dotąd plakaty z kosogłosami wyszły oszałamiajaco, nawet na papierze robią ogniste wrażenie, a co dopiero patrząc na gify! I tak jestem pewna, ze plakat do tej części będzie tak samo świetny jak pozostałe ;-)

ocenił(a) film na 7

Ja wyobrażam sobie Katniss w przebraniu kosogłosa, łuk za plecami i w tle Finnick, Peeta (choć jego niekoniecznie) i Gale.

użytkownik usunięty
Rose_Clementine

Ciekaw jestem jaki bedzie do Czesci 2

ocenił(a) film na 7

Poza pierścieniem.

użytkownik usunięty
Rose_Clementine

To na pewno, tylko w jakiej pozycji :)

ocenił(a) film na 7

Szkoda, jeszce filmu nie oglądałęm, o co chodzi z tym kosogłosem na koniec ?

użytkownik usunięty
filmowy_laufer

Widziales Kosoglosa z pierwszej czesci? Zmienia sie on w Kosoglosa na takiego, ktory masz w avatarze. Mysle ze producenci nie dlugo wstawia animowany plakat Kosoglosa**

ocenił(a) film na 7

aha n_n