PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=626983}

Igrzyska śmierci: Kosogłos. Część 1

The Hunger Games: Mockingjay - Part 1
2014
6,7 217 tys. ocen
6,7 10 1 216584
5,7 61 krytyków
Igrzyska śmierci: Kosogłos. Część 1
powrót do forum filmu Igrzyska śmierci: Kosogłos. Część 1

Ale szybko zleciało. Właśnie skończyli nagrania ostatnich scen w Berlinie.

http://oi59.tinypic.com/14l32ud.jpg

ocenił(a) film na 7
IKnowWhatYouAre

Skończyli zdjęcia do ostatniego filmu, a zwiastunu do trzeciego dalej nie ma... co za ironia.

ocenił(a) film na 7
Rose_Clementine

Sorry... Jakiś idiota zrobił podróbkę twittu. To był fake ale nie zmienia to faktu, że skończenie zdjęć to kwestia paru dni. No właśnie. Jeszcze nigdy tak długo nie czekaliśmy na trailer. Najpierw miał być na MTV, potem w Cannes a teraz można liczyć tylko na ComicCon w lipcu. W sumie to i tak będą 4 miesiące do premiery.

ocenił(a) film na 7
IKnowWhatYouAre

I znowu jak będzie koniec, to taki smutek jak było z HP :(

ocenił(a) film na 7
filmowy_laufer

No ale przynajmniej mamy 2 części, więcej przyjemnośći :)

ocenił(a) film na 7
filmowy_laufer

Tak. I więcej szczegółów z książki. Podobno ma być więcej Finnicka i Johanny. Fajnie. Ja chce więcej Peety też.

filmowy_laufer

Dokładnie znów zostanie pustka :( ale będzie jeszcze czekanie na kosogłos część 2 i potem zostanie 1 rok do pierwszej części z trylogii spinn of Harry Potter a po Hobbicie teraz to będzie masakra w smutku będziemy musieli się pożegnać ze Śródziemiem no jeszcze na EE będziemy czekać aż do listopada 2015

ocenił(a) film na 7
LobeliaSakvil

Również myślę, że zwiastun zobaczymy na Comic Con, tylko, że ta impreza odbywa się w połowie lipca zazwyczaj! Tyle czekać! W przypadku WPO w zeszłym roku na comic con puścili drugi już trailer :/ Jedyne pocieszenie- warto czekać :D

ocenił(a) film na 7
Pecia15

Pocieszam sie tym fanmadem: https://www.youtube.com/watch?v=sbvNt0U2bcM

ocenił(a) film na 7
LobeliaSakvil

Co to EE?

filmowy_laufer

Excedent Edition w skrócie powiedziałam Hobbit Pustkowie Smauga EE Czyli Excedent Edition

ocenił(a) film na 7
LobeliaSakvil

A nie lepiej Director's Cut?

filmowy_laufer

wolę mówić Excedent Edition w skrucie EE ale Director's Cut też może być

ocenił(a) film na 7