Nie wiem pod kogo te filmy są robione ale nie pod normalnych widzów.
To produkcja masowa mająca na celu wyciągnięcie kasy od ludzi. To coś miało zostać zakończone na pierwszej części.
Sceny ostrzału prowadzone chyba przez niewidomego przeciwnika, reszta akcji naciągnięta i wyssana z palca. Kompletna padaka i ogłupiacz.
Tyle w temacie.
Rozumiem, że film Ci się nie podobał. Tylko powiedz dlaczego film dostał od Ciebie 4 a, nie jeden skoro był tak okropny?
Poprawiłem na jeden. Poślizg serwera :-)
Nie mogę napisać, film mi sie podobał lecz po prostu starałem się znaleźć w nim to coś co powinno być w takiej produkcji a tutaj są bzdury wyssane z chorego palca. Nie mieli pomysłu wymyślili cholera wie skąd jakiegoś kosogłosa więc spokojnie możemy się spodziewać w kolejnych częściach jakiegoś sierpowęcha no bo jak mozna długo jechać na tym samym ? A pojada na pewno patrząc ile to coś zarobiło. To się w głowie ni emieści - czym gorsza paść tym więcej kasy bije. Pomysł zaiste może mieli dobry ale wykonanie i scenariusz jest dla naiwnych. Tego nawet nie mozna zakwalifikować do bajki.
Jeżeli jest to gatunek Akcja sci-fi to niech to przynajmniej sie trochę qupy trzyma bo ja po prostu się śmiałem w pewnych momentach.
Ja uważam, że Kosogłos cz.2 będzie naprawdę dobry. Wiem, że będzie ciekawy, tak jak książka, liczę też na to, że będzie dobrze zrealizowany. Chociaż nie wszystkim się może spodobać, ale ja nie mam nic do tego, przecież każdy ma inny gust :)
serio rozmawiasz z kimś kto ocenia ojca chszestnego na 4 i 5/10? słaby trolling w wykonaniu autora tematu.
A co ma piernik do wiatraka czytaj: co ma Ojciec Chrzestny do Igrzysk ?
Mam piać z zachwytu nad tymi "flakami w oleju" bo robi to połowa a druga jej wtóruje ?
Wypowiedziałem sie na temat tego filmu jasno i wyraźnie i nie będę się powtarzał.
Czy ja się czepiam Twoich Marveli i Tresowanych Smoków ocenianych na Arcydzieła ?!
Wybacz...temat jest jasno sprecyzowany i należy zachować pewne minimum w każdym filmie.
Zgadzam się z tobą. Osobiście śmieszą mnie tacy ludzie co nie mają nic konkretnego do przekazania, tylko czepiają się innych ocenionych filmów. Nie potrafią uszanować czyjegoś gustu i bulwersują się jak małe dzieci. To jest przecież żałosne, nie uważasz?
Ojciec chrzestny oceniłeś 4/10
Ojciec chrzestny 2 oceniłeś 5/10
więc słaby trolling.