PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=626983}

Igrzyska śmierci: Kosogłos. Część 1

The Hunger Games: Mockingjay - Part 1
2014
6,7 217 tys. ocen
6,7 10 1 216757
5,7 61 krytyków
Igrzyska śmierci: Kosogłos. Część 1
powrót do forum filmu Igrzyska śmierci: Kosogłos. Część 1

ta część taka nijaka. Akcji tyle co kot napłakał, trochę zaczęło się dziać, ale dopiero po godzinie oglądania. Szkoda, że ta ostatnia część została rozdziabana na dwie połówki, no ale $$$$ grają pierwsze skrzypce i wyciskanie ich z kieszeni każdego fana, no to niestety jest jak jest, jeśli chodzi o jakość oferowanego produktu. Pozostaje jedynie czekać na finał, może lepiej się postarają.

użytkownik usunięty
dzyniu88

Haha twoje oceny tłumaczą mi kim jesteś haha

ocenił(a) film na 4

To, jakie Ty filmy oceniasz też o Tobie za dobrze nie świadczy. Żeby Więźnia Labiryntu ocenić na 10? Śmieszne.

użytkownik usunięty
Revieser

z tobą rozmawiać nie będę, masz jeden film oceniony na 4 i jesteś multikontem więc chłopie, idz się wyspowiadać, nie tobie osądzać co jest śmieszne.

ocenił(a) film na 4

Multikontem? Jestem dziewczyną, to po pierwsze. Dwa, założyłam jedno konto i przyznam szczerze- tylko po to, by wypowiedzieć się o beznadziejności filmu "Kosogłos". Jak widać nie dopuszczasz do siebie zdania kogokolwiek innego, uparcie bronisz swojego Kosogłosa, bo jesteś fanem. Też nie mam zamiaru nic Ci wciskać na siłę, bo... cóż. Będzie się to działo na zasadzie "jak grochem o ścianę".

użytkownik usunięty
Revieser

czyli założyłaś konto do trollowania ? żegnam!

ocenił(a) film na 4

Jeśli rozumiesz "trollowanie" poprzez zwykłe wypowiadanie się na temat filmu (oczywiście w negatywnym tego słowa znaczeniu) to jest z Tobą ciężko. Twoja nazwa konta jednak zobowiązuje, bo jak widać nic do Ciebie nie dociera.

użytkownik usunięty
Revieser

haha koleżanko sama się przyznałaś że założyłaś konto do wypowiedzenia się krytycznie na temat tego filmu to też wziąłem cię za trolla

adios

ocenił(a) film na 4

A widzisz różnicę pomiędzy hejtowaniem, trollowaniem, czy jak ty to tam nazywasz, a uargumentowaną wypowiedzią?

użytkownik usunięty
Revieser

tak tak...

użytkownik usunięty

.