PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=629224}

Igrzyska śmierci: Kosogłos. Część 2

The Hunger Games: Mockingjay - Part 2
2015
6,6 166 tys. ocen
6,6 10 1 165995
5,2 56 krytyków
Igrzyska śmierci: Kosogłos. Część 2
powrót do forum filmu Igrzyska śmierci: Kosogłos. Część 2

Wczoraj odbyła się aukcja z przedmiotami z Igrzysk Śmierci

News : http://www.antyradio.pl/Film/Duperele/Rekwizyty-z-Igrzysk-smierci-trafily-na-auk cje-8620

Mnie jednak zaciekawiły te słowa reżysera :

''Chciałbym w historii cofnąć się o 75 lat i zobaczyć jak do tego wszystkiego doszło. Jeżeli Suzanne Collins miałaby do przedstawiania jakąś ważną dla niej opowieść, to jestem pewny, że wyszłoby to doskonale. Zdecydowanie chciałbym być w to zaangażowany.''

Co wy o tym sądzicie ja jestem jak najbardziej na TAK :)

ocenił(a) film na 10
buterfly

Ja również jestem na tak!!! Bardzo chciałabym obejrzeć film (lub filmy) o tym jak to wszystko się zaczęło!!
Wiadomo... w książce jest trochę informacji, ale raczej takich ogólnych, a gdyby stworzono film, który miałby rozwinąć te wiadomości... no cóż... zdecydowanie jestem na tak :D

lovedream426

Masz racje w książce są to raczej ogólne informacje, a o początkach Panem można stworzyć naprawdę dobre widowisko .

Mam tylko jeden warunek niech jako reżyser wróci Francis Lawrence - Moim zdaniem pokazał w Igrzyskach Śmierci w Pierścieniu Ognia i Kosogłosie, że czuje ten klimat jaki stworzyła Suzanne Collins .

ocenił(a) film na 10
buterfly

Mam takie samo zdanie na ten temat co Ty :)
Ja również uważam, że w tych filmach naprawdę świetnie jest oddany klimat tej cudownej trylogii :)

lovedream426

Także Sam Claflin (Finnick Odair ) mówił ostatnio o potencjale prequela Igrzysk Śmierci .

wideo : http://www.eonline.com/videos/249109/sam-claflin-weighs-in-on-potential-hunger-g ames-prequel

ocenił(a) film na 10
buterfly

Och!! Uwielbiam Sama i normalnie oglądam z nim prawie każdy wywiad, ale tego jeszcze nie widziałam...
Och... szczerze powiedziawszy nawet do końca nie wiem jak skomentować ten wywiad... no cóż... zdecydowanie zgadzam się z Samem :)

lovedream426

Mam tylko nadzieje że Lionsgate podejmie decyzje o prequelu .

Ja tylko na to czekam :)

Co do Sama pamiętam jak ludzie po ogłoszeniu że to on zagra Finncika, wybrzydzali a później go chwalili jak dobrze zagrał :)

To tylko pokazuje ja potrafimy być przewrotni ;)

ocenił(a) film na 10
buterfly

Też mam taką nadzieję... cóż... taki prequel to byłaby gratka dla fanów :)

Oj tak! Potrafimy być strasznie przewrotni.
Ja niestety przyznaję, że pierwszą częścią jaką obejrzałam było właśnie WPO i niestety obejrzałam przed przeczytaniem książki (nad czym strasznie ubolewam) także... niestety nie pamiętam tego wybrzydzania... jednak... po obejrzeniu WPO tak się zakochałam w tej trylogii, że przeglądałam chyba wszystkie tematy na filmwebie (oczywiście chodzi mi tu o te związane z IŚ i z Samem... naprawdę go uwielbiam XD) i muszę przyznać, że masz rację... no cóż... widać ludzie lubią popadać od skrajności w skrajność :)

buterfly

fajnie by bylo jakby zrobili 25 i 50 igrzyska

Kruko123

Dokładnie jest naprawdę sporo możliwości .

buterfly

Jon Feltheimer szef studia Lionsgate powiedział w wywiadzie że myśli o kontynuacji Igrzysk Śmierci .

News : http://comicbook.com/2016/07/21/lionsgate-looking-at-ways-to-extend-hunger-games -franchise/

Więc uważam że czy to prequel,sequel albo spin-off jest tylko kwestią czasu .