PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=629224}

Igrzyska śmierci: Kosogłos. Część 2

The Hunger Games: Mockingjay - Part 2
2015
6,6 166 tys. ocen
6,6 10 1 165995
5,2 56 krytyków
Igrzyska śmierci: Kosogłos. Część 2
powrót do forum filmu Igrzyska śmierci: Kosogłos. Część 2

Jestem pod wrażeniem

użytkownik usunięty

jak szybko dodano plakat!

użytkownik usunięty

Właśnie chciałem założyć temat z taką wypowiedzią, ale mówię nie no po akcji na forum marvela wczoraj i dziś, zostanę oskarżony o spam :D

przynajmniej na tym forum nie ma żadnych kłótni. Do rzeczy! ja też jestem zaskoczony szybką reakcją fw :)

ocenił(a) film na 6

Szybko wyszedł plakat, może tak samo szybko wyjdzie taester trailer

użytkownik usunięty
tloq99

wątpię ale my tu mówimy o tym że fw szybko dał plakat do strony, a na teaser trailer się nie napalaj bo zobaczysz go najpózniej koniec lipca początek sierpnia jak w zeszłym roku.

użytkownik usunięty

znów nie widzę posta...

użytkownik usunięty

http://www.imdb.com/title/tt1951266/?ref_=nv_sr_2

IMDB nie ma jeszcze żal :P dziś zwyciężył filmweb

IMDB ma aktualnie 100 punktów na stratę filmwebu :P
dzisiaj jednak 1 punkt zdobywa fw

IMDB wez się w garść bo przegrasz :P

Jestem pod wrażeniem, jak można oczekiwać na tak durny i pozbawiony sensu film.

Skillet

To po kiego wszedłeś na to forum, bezdenny krecie?

obreb_2

Z misją poszukiwawczą.

obreb_2

Obejrzałem tylko część "w pierścieniu ognia" i jestem zaskoczony tak wysoką oceną tego chłamu dla nastolatków. Sam tytuł tego filmu już mnie odstraszał od dłuższego czasu (igrzyska śmierci-śmierdzi), ale się przemogłem, obejrzałem i w sumie nie zawiodłem bo niczego specjalnego nie oczekiwałem, choć i tak było gorzej niż przewidywałem :)
Teraz Ty wjeżdżaj na bit.

użytkownik usunięty
obreb_2

po co gadać z trollem?

użytkownik usunięty
Skillet

jestem pod wrażeniem że powiedział to troll i "znaffca" o nicku @Skillet zachwycający się plastikowym niesamowitym spidermanem i ocenił go na 8 żal mi patrzeć na twoje oceny. Do nauki się lepiej wez bo nie zdasz egzaminu gimnazjalnego. A ponoć w tym roku poziom trudności wzrasta ...

Mnie zastanawia co daje ludziom krytykowanie jakiegoś filmu, akurat na stronie kontynuacji gdzie przesiadują sami fani. A nie, już wiem. Chęć prowokowania. Wyczuwam też ból dupy bo gdy mi nie podoba się jakiś film wystawiam mu tylko odpowiednią ocenę i nie buszuje po tematach dzieląc się ze wszystkimi swoimi opiniami. Trzeba mieć naprawdę nudne życie...

użytkownik usunięty
dastan3000

O właśnie wreszcie mnie ktoś rozumie znaczy oczywiście nie żebym ci się przymilał oczywiście moje zachowanie, i mój post w tym temacie był co prawda niepotrzebny, no bo wystarczyło by olać gościa. Ale sam wchodzi i generalnie zaczyna wygłaszać, i obraża fanów tego filmu nastolatkami. A generalnie sam zachował się jak nastolatek. Mnie denerwuje na przykład jak ktoś daje 1/10 ocena ta jest trollingiem według mnie, owszem jest to ocena którą można wystawić, ale wtedy takie oceny są trollingiem bo obiektywnie żaden film lub prawie żaden na to nie zasługuje. Ja na przykład jeśli nie lubię jakiegoś filmu to albo daję mu ocenę albo olewam. Nie wyobrażałbym jakim musiałbym być idiotą żeby męczyć się na forum sagi zmierzch i pisać dziennie że to jest gniot.

Ogólnie to oczywiście moje zdanie nie musicie się z nim zgadzać ale pisze co uważam.

Ja jedynki daję filmom, ale tym naprawdę złym i dennym. Igrzyska Śmierci na jeden na pewno nie zasługują. Jak dla mnie to bardzo dobry film a osoby które piszą że podoba się to tylko nastolatkom są w dużym błędzie. Po drugie nie potrafią patrzeć na sprawę obiektywnie. To młodzieżowe sci-fiction na podstawie bardzo dobrej książki młodzieżowej. Więc w czym problem. Taki film ocenia się w swojej kategorii, w której na tle innych młodzieżówek wypada zdecydowanie najlepiej. Oczywiście każdy może sobie robić co chce i może wstawiać jedynki nawet takim filmom jak np. "Skazani Na Shawshank" uzasadniając to tym że film był np. nudny. Taka ocena dla TAKIEGO filmu jest nie na miejscu.

użytkownik usunięty
dastan3000

Zgadzam się z tobą

dastan3000

"Mnie zastanawia co daje ludziom krytykowanie jakiegoś filmu, akurat na stronie kontynuacji gdzie przesiadują sami fani."
-Mam gdzieś kto tu przesiaduje i wyczuwam u Ciebie urażone ego. A skoro u siebie wyczuwasz ból dupy to masz problem.
Czy po obejrzeniu jednej części filmu nie mogę odradzać do oglądania kontynuacji? Odrazu buszowaniem trzeba nazwać? Obraza od trollów i przyrównanie do własnego poziomu nauczania (bardzo popularne ostatnio). Szczyt intelektu.

Ja wpadam tu na 20-30min dziennie. A wy tyle tu bełkoczecie, że to zakończenie idealnie do was pasuje ;) - "Trzeba mieć naprawdę nudne życie..."

Pozdro maniacy ;)

użytkownik usunięty
Skillet

Zgłaszam cię za alterkonto trollu

na co?
Wytłumacz trochę bo nie rozumiem trollowego.
Odbijacie od tematu, ja tu film komentować się zjawiam, a nie bajerzyć z byle kim o byle czym.
Śmierć fanatykom ;) Żegnam waszą świętą jaskinie trolle.

Skillet

Ojoj, już się tak nie tłumacz i przeznacz te 20-30 minut na coś ciekawszego. Pozdrawiam panie trollu. :)

Z roku na rok niby wzrastał poziom trudności, a tak naprawde to niedługo na maturze będziecie obrazki kolorować.

użytkownik usunięty
Skillet

Żałosny jesteś