wiem ze takiej książki jak ta na pewno nie znajdę i się taka nie powtórzy bo jak ją skończyłam było
mi bardzo przykro ze ta historia tak szybko się skończyła i było mi smutno gdy przeczytałam
ostatnia stronę i oddawałam książkę do biblioteki.,Historia która tak chwyta za serce i wciąga
baaardzo i powoduje niesamowite ciarki :D ale mam pytanie do osób czytających czy możecie mi
jak i innym myślę ze będą tez zainteresowani polecić jakaś naprawdę tak wciągająca książkę jak
ta byłam ostatnio w bibliotece i natykałam się na dużą ilość książek z wampirami wilkołakami a to
już szczerze przejadło mi się jeżeli ktoś coś poleca proszę pisać :) pozdrawiam ;)
Nie wiem, czy Ciebie wciągnie, natomiast mnie i kilka innych osób tak :) "Światy Chrestomanciego", seria ośmiu książek, często porównywana do "Pottera", chociaż dla mnie to coś zupełnie innego. :)
Sprawdze:) dziękuje za podanie i innych też namawiam bo myślę że skorzystaja :)
Ja bym Ci poleciła serię "Jutro" napisaną przez Johna Marsdena. Mnie wciągnęła niesamowicie i nigdy nie czytałam książki dłużej niż przez 3 dni (noo zazwyczah... :D). Składa się ona z 7 części + 3 kolejne, przemyślenia głównej bohaterki. Tak więc... Jest co czytać :)
*zazwyczaj
* i miałam na myśli, że nigdy z tej serii nie czytałam dłużej książki niż przez 3 dni
(MOŻNA WGL EDYTOWAĆ KOMENTARZE NA FILMWEBIE? MI BYŁOBY TO BARDZO POMOCNE -.-')
Hmm " Szeptem" bardzo fajna książka B.Fitzpatrick bardzo fajne wszystkie części C.Claire "Miasto popiolow " i inne części też są dobre :) seria "domu nocy" jest dobra bardziej dla pan niż dla panów ale polecam też :-D
O "Szeptem" Firzpatricka słyszałam właśnie, ale o "Miasto popiołów" nie:D
A serię "Domu Nocy" czytałam, ale po (albo na, już nie pamiętam) szóstej, bo to trochę stało się absurdalne i śmieszne. Nawet nie potrafiłam sobie wyobrazić "kruków prześmiewców". Sądzę, że do czwartej/trzeciej części seria była genialna, lekko i przyjemnie się ją czytało. Autorki mogły na tych częściach zakończyć sagę:D
Też tak sądzę 4 cz są spoko reszta naciągania że aż ciężko trochę się czytało :)
Warto przeczytać "Delirium" Lauren Oliver, "Niezgodną" Veronici Roth i bardzo fajna jest "spętani przez bogów" Josephine Angelini. Dwie pierwsze mówią o zwykłych ludziach, ale troche w innym świecie, a druga jest o półbogach greckich. Ale wszystkie polecam :)
Poleciłabym "Pieśń lodu i ognia". J. R. R. Martina. W sumie siedem części. Na razie ukazało się pięć (w tym po polsku: 3, 4 i 5 - każda w dwóch tomach).