Igrzyska śmierci: Kosogłos. Część 2

The Hunger Games: Mockingjay - Part 2
2015
6,6 166 tys. ocen
6,6 10 1 166341
5,1 40 krytyków
Igrzyska śmierci: Kosogłos. Część 2
powrót do forum filmu Igrzyska śmierci: Kosogłos. Część 2

Można już kupować (rezerwacja niemożliwa) bilety na stronie Multikina. Wyjątkowo wcześnie.

ocenił(a) film na 10
Rose_Clementine

A czy działa Ci rezerwacja na stronie Cinema City? Ja próbowałem, ale pokazuje mi, że "za duże zainteresowanie" i brak miejsc. Niby bym zrozumiał, ale sprawdziłem byle jakie miasta i różnorakie godziny i ciągle to samo. To chyba błąd serwisu?

BozekVooDoo

Z tego co czytałam kilka tygodni wcześniej, w tym roku przy okazji maratonów Igrzysk Śmierci bilety można kupić bezpośrednio na stronie lub w kasach kina. Interesowałam się głownie Multikinem, ale myślę, że Cinema City też idzie tą polityką. Chodzi głównie o fakt, że jest bardzo duże zainteresowanie tym maratonem, dlatego kina chcą od razu mieć zapłatę za miejsca, żeby wszystkie były ostatecznie zajęte/wykupione, zamiast rezerwacji, z których można w każdej chwili zrezygnować. Krótko - kina chcą mieć jak największy zysk.

ocenił(a) film na 10
Nadienn

Chodzi Ci jedynie o maraton? Bo normalny jeden seans też mi nie działa :/

BozekVooDoo

Sprawdzałam tylko maratony, ale jak widać rozciągnęli to też na zwykłe seanse. Pewnie po jakimś tygodniu, max 2, wszystko wróci do normy. Nie dziwmy się - zainteresowanie jest ogromne :)

ocenił(a) film na 10
Nadienn

Dobra, zakupiłem swoje miejsca, bo wolę mieć to już z głowy, ale widzę, że taka zmiana w sposobie rezerwacji/zakupu trochę zamieszała w głowach, bo na moim seansie w Krakowie o 16 na razie pustki. xD