PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=629224}

Igrzyska śmierci: Kosogłos. Część 2

The Hunger Games: Mockingjay - Part 2
2015
6,6 166 tys. ocen
6,6 10 1 165995
5,2 56 krytyków
Igrzyska śmierci: Kosogłos. Część 2
powrót do forum filmu Igrzyska śmierci: Kosogłos. Część 2

Pełna obsada

ocenił(a) film na 7

Czy mi się wydaje, czy wciąż obsada nie jest pełna? Mam namyśli dzieci Peeta i Katniss, nie wierzę, że nie wybrali już tych dzieciaków! Wiem, że są pogłoski, że chrześniak Jen zagra synka, ale co z córą? :D Nie serio, niedługo będą kręcić epilog, a mnie zżera ciekawość :D

ocenił(a) film na 10
Pecia15

Ja też jestem ciekawa, kto zagra dzieci Katniss i Peety. :D

ocenił(a) film na 7
Pecia15

A nie jest tak, że całość zdjęć została już ukończona? Nie dam sobie głowy uciąć, ale wydaje mi się, że dwójką skończyli mniej więcej razem z jedynką (były równocześnie kręcone).

ocenił(a) film na 7
Irma100

Nie, został im tylko epilog do nakręcenia :) Producentka wspomniała na Twitterze, że biorą się za tę scenę na wiosnę :)

ocenił(a) film na 8
Pecia15

Z tego co kojarzę dlatego, bo aktorzy mieli się zmienić (włosy, broda czy coś). Parę miesięcy i włosy mogą wystarczająco urosnąć i peruka odpada ;)

ocenił(a) film na 7
Rose_Clementine

A ja słyszałam, że przy tej scenie ma być po prostu ciepło, będą w końcu kręcić na łące ;) Ale może i faktycznie masz rację! Josh pewnie machnie się na blond ostatni raz, ale Jen pozostanie przy peruce. Bez sensu byłoby farbować włosy do jeden sceny :)

użytkownik usunięty
Pecia15

h t t p : // www. imdb . com / title/tt1951266/fullcredits?ref_=tt_cl_sm#cast

na IMDB na pierwszy rzut oka wydaje się pełna obsada, jeszcze się nie nauczyliście że filmweb ma spózniony zapłon ?

ps. usuń spacje w linku znowu, bo nie mogę wklejać linku