PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=629224}

Igrzyska śmierci: Kosogłos. Część 2

The Hunger Games: Mockingjay - Part 2
2015
6,6 166 tys. ocen
6,6 10 1 165995
5,2 56 krytyków
Igrzyska śmierci: Kosogłos. Część 2
powrót do forum filmu Igrzyska śmierci: Kosogłos. Część 2

I część "Kosogłosa" nie była porywająca, druga nie zapowiada się lepiej. Zapowiada się na rozczarowanie tego roku.. zaraz po kolejnej części terminatora

Rysiek

Lepiej tak nie mów, bo zaraz przyjdzie największy spamer filmwebu i cię okrzyczy :)

użytkownik usunięty
kamilxxx09

zaraz powiem wiele o twoim Hobbicie... Igrzyska miażdzą go w każdym aspekcie.

Więc poczucie winy jednak jest, bo wiesz, o kogo chodzi. No no :)

użytkownik usunięty
kamilxxx09

no wiadomo że chodzi o ciebie...

To nie ja napisałem pod swoim postem, ale ty pod moim.

użytkownik usunięty
kamilxxx09

to niczego nie dowodzi

Oczywiście, że dowodzi. Dowodzi twojemu poczuciu winy.

użytkownik usunięty
kamilxxx09

tsaaa chciałbyś

tsaaa

ocenił(a) film na 7

Tutaj się zgodzę z kamilem, że Hobbit lepszy, co i tak nie zmienia faktu, że kamil jest zaślepionym fanatykiem, którego każdy na forum ma dosyć i dziwić się można jedynie, czemu nie został jeszcze zbanowany ;p

Ryloth

Dosyc sobie moga miec. To nie powód do bana, kolego.

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

Nie, to nie powód. Ale ciągłe obrażanie innych i robienie śmietniku na forum już tak.

Ryloth

Obrazanie? Ciekawe gdzie. Już prędzej inni mnie obrażają.

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

Popytaj się tych, którzy brali czynny udział w tamtych dyskusjach, to ci powiedzą konkretnie, kogo i jak obrażałeś. Wyzywałeś każdego, kto mówił, że Hobbity są słabe.

Ryloth

Czy robię to teraz? Czy robiłem to pól roku temu? Nie. Więc skończ i nie udawaj świętoszka.

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

Nie, robiłeś to rok temu, dwa lata temu i trzy lata temu. Święty nie jestem, ale jak ktoś krytykuje Gwiezdne Wojny, to nie zaczynam go zaraz wyzywać.

Ryloth

Dyskusja czy sprzeczki, a wyzywanie to dwie zupełnie różne sprawy. Niektórzy na tym portalu widze lubią wrzucac wszystko do jednego wora.
Sprzeczki były i będa. Tu się każdy kłoci. I nikt za to bana nie dostaje. Gdyby tak było, musieliby zbanować 85 % userów tego portalu.To jest niepoważne.

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

I nie widzisz niczego złego w swoim zachowaniu? Inni cię nie znoszą ot, tak sobie?

Ryloth

Tego nie powiedziałem. Ale lepiej prześwietl samego siebie, bo nie jestes Bogiem, żeby mnie sądzić, oceniać, komentować.
Dyskusję uważam za zakończoną z uwagi na fakt, że forum filmowe nie jest dobrym miejscem na "personalne wycieczki". Zapraszam na pw, jesli już.

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

Czyli zwykli ludzie nie mogą komentować ani oceniać czyichś poczynań?

Ryloth

Nie mogą bo kamiś tak zarządził tylko on może oceniać i komentować:P

ocenił(a) film na 7
sentia

haha ;p

Ryloth

ale... swoją drogą... zawsze jak jest maniakowy to się robi spam

ocenił(a) film na 7
sentia

Myślę że źle to interpretujesz. On po prostu ożywia dyskusję i atmosferę na forach :P

użytkownik usunięty
Anthrax91

i blogach :D zapomniałeś o Julii ale serio tak sądzisz? Dziękuję

ocenił(a) film na 7
sentia

Kamil zaczął prowokacje w tym temacie. Maniakowy jest spoko, po prostu się trochę za bardzo ekscytuje filmami ;p

Ryloth

Nie, to Maniakowy zaczał w innym. Ja dokończyłem.

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

Liczy się ten temat, w którym ty zacząłeś kłótnię.

Ryloth

A był taki? Nie pamiętam

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

Takich było mnóstwo, ale mi chodzi o TEN, w którym teraz piszemy. Sam sprowokowałeś Maniakowego.

Ryloth

W moim poście nie ma o nim mowy, więc widocznie sam ma poczucie winy.

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

Jeżeli chcesz udawać głupka, to proszę bardzo. Ale nie sądź, że inni też będą.

Ryloth

Dla mnie ten temat jest skończony, bo ja i tak nie zamierzam mu już odpisywac. Zobaczymy, jak długo on wytrzyma bez obrażania mnie.

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

No cóż, ty już z nim przegrałeś.

Ryloth

Dla mnie jego przegrana to kazdy jego spamersko-bełkotliwy post, którego nikt nie potrafi zrozumieć.

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

Lepsze to niż fanatyzm. On zrozumiał swoje błędy, ty nie.

Ryloth

Nie, nie zrozumiał. Jest jeszcze gorszy niż dawniej i wielu to potwierdzi.

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

Najpierw mówisz, że opinia innych cię nie interesuje, a teraz, żeby pytać innych użytkowników. Zdecyduj się.

Ryloth

Mylisz pojęcia, Ryloth. Mówimy teraz o userze, nie o filmach. Czy jak mówisz komuś, że nie interesujesz się literaturą, to znaczy, że nie czytasz ksiazek?

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

Ja mówiłem dokładnie o userach właśnie. Kiedyś napisałeś, że nie interesuje cię opinia większości o twoich poczynaniach i zachowaniu, a teraz mówisz, żeby pytać większość o Maniakowego. Hipokryzja?

Ryloth

Nie większośc, nie masy, ale porządnych userów jak khazad czy thorin8, którym zaszedł ostatnio za skórę. Bo tym mniej porzadnym to nogi liże, no sorry.

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

Ale każdy user, mniej porządny lub bardziej, jeżeli widział twoje zachowanie, to wnioskowałby za banem dla ciebie. Jeżeli khazad i thorin widzieli (a zakładam że tak), to na pewno nie są po twojej stronie.

Ryloth

Pff ty sobie jakieś strony wymyślasz, a prawda jest taka, że nic nie jest czarno-białe. Nie znasz sytuacji w pełni, nie komentuj.

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

Były strony: ty vs reszta forum. Sytuację znam wystarczająco dobrze, widziałem twoje posty, więc nie ma tu żadnych niejasności.

Ryloth

Ta sytuacja była z rok temu albo półtora. Temat uważam za zakończony.

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

No to nie zaczynaj nowych kłótni, jak w tym temacie.

Ryloth

czytając waszą dyskusje przez chwile zapomniałem że jestem na forum kosogłosa i w temacie gdzie jest wspomnianie o terminatorze 5 (głównie z tego powodu tu wszedłem) ;)

ocenił(a) film na 7
Expendable91

Ano kamil taki jest. Nie potrafi przyznać się do swoich błędów, przeprosić, tylko ciągle dolewa oliwy do ognia.