I część "Kosogłosa" nie była porywająca, druga nie zapowiada się lepiej. Zapowiada się na rozczarowanie tego roku.. zaraz po kolejnej części terminatora
Tutaj się zgodzę z kamilem, że Hobbit lepszy, co i tak nie zmienia faktu, że kamil jest zaślepionym fanatykiem, którego każdy na forum ma dosyć i dziwić się można jedynie, czemu nie został jeszcze zbanowany ;p
Nie, to nie powód. Ale ciągłe obrażanie innych i robienie śmietniku na forum już tak.
Popytaj się tych, którzy brali czynny udział w tamtych dyskusjach, to ci powiedzą konkretnie, kogo i jak obrażałeś. Wyzywałeś każdego, kto mówił, że Hobbity są słabe.
Nie, robiłeś to rok temu, dwa lata temu i trzy lata temu. Święty nie jestem, ale jak ktoś krytykuje Gwiezdne Wojny, to nie zaczynam go zaraz wyzywać.
Dyskusja czy sprzeczki, a wyzywanie to dwie zupełnie różne sprawy. Niektórzy na tym portalu widze lubią wrzucac wszystko do jednego wora.
Sprzeczki były i będa. Tu się każdy kłoci. I nikt za to bana nie dostaje. Gdyby tak było, musieliby zbanować 85 % userów tego portalu.To jest niepoważne.
I nie widzisz niczego złego w swoim zachowaniu? Inni cię nie znoszą ot, tak sobie?
Tego nie powiedziałem. Ale lepiej prześwietl samego siebie, bo nie jestes Bogiem, żeby mnie sądzić, oceniać, komentować.
Dyskusję uważam za zakończoną z uwagi na fakt, że forum filmowe nie jest dobrym miejscem na "personalne wycieczki". Zapraszam na pw, jesli już.
Myślę że źle to interpretujesz. On po prostu ożywia dyskusję i atmosferę na forach :P
Kamil zaczął prowokacje w tym temacie. Maniakowy jest spoko, po prostu się trochę za bardzo ekscytuje filmami ;p
Takich było mnóstwo, ale mi chodzi o TEN, w którym teraz piszemy. Sam sprowokowałeś Maniakowego.
Dla mnie ten temat jest skończony, bo ja i tak nie zamierzam mu już odpisywac. Zobaczymy, jak długo on wytrzyma bez obrażania mnie.
Dla mnie jego przegrana to kazdy jego spamersko-bełkotliwy post, którego nikt nie potrafi zrozumieć.
Najpierw mówisz, że opinia innych cię nie interesuje, a teraz, żeby pytać innych użytkowników. Zdecyduj się.
Mylisz pojęcia, Ryloth. Mówimy teraz o userze, nie o filmach. Czy jak mówisz komuś, że nie interesujesz się literaturą, to znaczy, że nie czytasz ksiazek?
Ja mówiłem dokładnie o userach właśnie. Kiedyś napisałeś, że nie interesuje cię opinia większości o twoich poczynaniach i zachowaniu, a teraz mówisz, żeby pytać większość o Maniakowego. Hipokryzja?
Nie większośc, nie masy, ale porządnych userów jak khazad czy thorin8, którym zaszedł ostatnio za skórę. Bo tym mniej porzadnym to nogi liże, no sorry.
Ale każdy user, mniej porządny lub bardziej, jeżeli widział twoje zachowanie, to wnioskowałby za banem dla ciebie. Jeżeli khazad i thorin widzieli (a zakładam że tak), to na pewno nie są po twojej stronie.
Pff ty sobie jakieś strony wymyślasz, a prawda jest taka, że nic nie jest czarno-białe. Nie znasz sytuacji w pełni, nie komentuj.
Były strony: ty vs reszta forum. Sytuację znam wystarczająco dobrze, widziałem twoje posty, więc nie ma tu żadnych niejasności.
czytając waszą dyskusje przez chwile zapomniałem że jestem na forum kosogłosa i w temacie gdzie jest wspomnianie o terminatorze 5 (głównie z tego powodu tu wszedłem) ;)