Pietras dał filmowi 9/10, czy aż tak dobry?
http://www.youtube.com/watch?v=MJsYQ5ZAFag
On zawsze podkreśla, że to baaardzo subiektywne oceny. Coś musi do niego trafić ;). Nie każdy musi się zgadzać. Jeszcze nie widziałam, ale podobały mi się "Sztuczki" i "Zmruż oczy", więc sprawdzę na pewno ;)
Why so gay? Już o filmach nie można mówić normalnie? Facet, brzmi jakby uprawiał konspirację, bo w pokoju obok siedzi matka. Nie jestem burakiem, który nie wie co to znaczy zachwycać się filmami i mówić o nich w pięknych słowach, ale proszę was... przecież to jest tak nienaturalne i odrzucające. Nie lubiłem tego pana za czasów telewizji, nie lubię nadal. Może lepiej by się czytało to co ma do powiedzenia na temat filmów niż słuchało, nie wiem.
A ja zawsze z przyjemnością oglądałem jego programy. Wiadomo nie każdy musi podzielać jego opinię, po to mamy mózgi, żeby mieć własne zdanie. Zresztą widać, że strasznie się jara filmami Jakimowskiego, tak jak np. ja filmami Tarantino, banalne i proste ale ludzkie
Znaczy się, ja nie odnoszę się zupełnie do ocen jakie ten pan wystawia, tylko do formy w jakiej to robi. Nie podoba mi się zwyczajnie jego sposób ekspresji, czy tam sposób bycia.
Właśnie wróciłam z seansu - dla mnie Rewelacja!!!! Bałam się, że mogę przespać seans, bo byłam po całym dniu pracy, ale od początku film bardzo mnie wciągnął. Ani przez chwilę się nie nudziłam. Coś pięknego.