PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=107899}

Immortal - Kobieta pułapka

Immortel (ad vitam)
2004
6,0 11 tys. ocen
6,0 10 1 10774
4,8 6 krytyków
Immortal - Kobieta pułapka
powrót do forum filmu Immortal - Kobieta pułapka

Immortal na DVD

ocenił(a) film na 10

Czy ktoś wie może czy i kiedy planowane jest wydanie w PL tego filmu?

ocenił(a) film na 10
cyp

Chcesz cos wiedziec - dowiedz sie sam.
Zgodnie z indormacja od Monolith Video Sp. z o.o., cytuje:

Film z licencja do wypozyczania pojawi sie w lutym tego roku. Wersja do sprzedazy detalicznej - pod koniec kwietnia.

Bardzo mnie to cieszy (to ze w ogole zostanie wydany).

Niech sobie kazdy mowi co chce - film jest genialny.

Ciesze sie, ze Bilal wycisnal to co najlepsze ze swoich komiksow (mi osobiscie podoba sie bardziej film niz komiksy, aczkolwiek traktuje oba zjawiska osobno - bo ciezko tu moim zdaniem mowic o adaptacji, kontynuacji; nie porownuje - po prostu akceptuje film taki jaki jest).
Moim zdaniem wszystkie postaci zapozyczone z komiksu sa o wiele dojrzalsze. Tak samo jak dojrzalsze sa poszczegolne watki (np. watek bogow, czy postac Jill, Nikopola - slowem... wszystko :)

Na forum pojawily sie m.in. glosy o sztucznosc animowanych postaci - jak dla mnie to tylko wzmacnia niesamowity moim zdaniem klimat filmu. Poza tym skoro to sam Bilal rezyserowal to ufam, ze wiedzial co robi.

Wedlug mnie przez to, ze kazda klatka filmu jest jaki jest czyni go niesamowitym przezyciem.. metafizycznym - przynajmniej dla mnie :)

pozdrawiam wszystkich,
cyprian

PS. Nie rozumiem tylko podtytulu Kobieta Pulapka..
Chyba, ze chodzi o to, ze mozna sie bez pamieci zakochac w niebieskich wlosach, ustach i lzach Jill :) I to wtedy jest faktycznie pulapka :))