Oglądałam go na TV4 i z przyczyn technicznych nie dotrwałam do końca, czego bardzo mi szkoda. Jak wyglądała końcówka filmu? Zatrzymałam się na momencie, kiedy Eddie dostaje składane łóżko.
Oczywiście SPOILER:
Eva czeka cały dzień sama podczas gdy Willy i Eddie przegrywają forsę na wyścigach psów, chcą się odegrać i idą na wyścigi koni, oczywiście zostawiając Evę znowu samą. Ona wychodzi na molo i jakiś koleś widząc jej kapelusz daje jej forse którą był winny (pewnie jakiemuś dilerowi narkotyków) i odchodzi, Eva bierze kase i mija się z dziewczyną w takim samym kapeluszu, właściwą odbiorczynią pieniędzy :D Odkłada dla chlopakow troche pieniedzy, pisze kartke że jedzie na lotnisko i wychodzi. Oni wracają, na tych wyścigach wygrali, jadą żeby ją zatrzymać. Od biletera na lotnisku dowiadują się że wsiadla do samolotu do Budapesztu, Willy kupuje bilet i idzie ją stamtąd wyciągnąć. Eddie czeka w samochodzie i widzi odlatujący samolot (z Willym na pokladzie), więc mówi "Willy, co ty będziesz robił w Budapeszcie" i odjeżdza. Ostatnia scena to Eva która jednak nie wsiadla do samolotu, wracająca do motelu i siadająca przy oknie.
I to by było na tyle :)
Ale za to kilkuminutowe przycięcie filmu, TV4 ma zdecydowanego minusa :/