jestem po pierwszym seansie mam pewen niedosyt w interpretacji szczegułów . Poszedłbym bez wachania tylko niektórzy filmwebowicze mówią że film robi tylko dobre wrażenie za 1 razem gdy się go ogląda . Czekam na wasze odpowiedzi.
Mi sie film bardzo podobal ale na ponowne jego obejrzenie poczekam do emisji go przez jedna ze stacji telewizyjnych lub zakupie dvd nie mam potrzeby pojscia do kina ponownie
zacznij proszę pisać z jakimś słownikiem, bo strasznie się czyta tych szczegułów i wachania
a jestem zdania, że trzeba go obejrzeć przynajmniej jeszcze jeden raz, wtedy można inne rzeczy wychwicić
Patrząc na to jak było u mnie , mogę powiedzieć , że jak "obejżysz" drugi raz to jest jeszcze lepiej .
Ale pod warunkiem , że już za pierwszym razem Ci się spodobał .
Myślisz, że obcy ludzie wiedzą lepiej od ciebie, czy chcesz zobaczyć ten film drugi raz?
nie pytam się ludzi czy chcę tylko niektórzy piszą że film za drugim razem staje się nudny i przewidywalny
Każdy film przy kolejnych oglądaniach jest przewidywalny. Takie produkcje jak Incepcja powinno się oglądać kilka razy, by wychwycić więcej szczegółów. Ja pierwszy raz byłem w pierwszym tygodniu wyświetlania, drugi raz pójdę jak już sale będą luźniejsze.
chyba ide jutro ostatecznie , ale kto pierwszy wychwycił że obrączka cobba to jego totem a gdyby tak było naprawde to dlaczego mówił innym kolegom że jego totemem jest bączek?
polecam pójść drugi raz... byłem i ciekawość zaspokoiłem - film ma bardzo dopracowany scenariusz, ale to widać dopiero przy 2 wizycie w kinie kiedy można dokładnie się przyjżeć czy wszystko "trzyma się kupy"
bzdura, totemem jest bączek; obrączka to wg mnie totem dla widzów - pojawia się tylko w scenach w których Cobb śni, przyjżyj się uważnie czy pojawia się w ostatnich scenach - nie chcę Ci psuć zabawy :)
Właśnie oglądałem drógi raz i nie zrobił na mnie takiego wrażenia jak za pierwszym razem. Jednak zauważyłem szegóły, na które nie zwracałem uwagi oglądając film pierwszy raz.
wiadomo że film nie zrobi już takiego wrażenia jak za pierwszym razem, ale można wychwycić dużo szczegółów. Mi film za drugim razem podobał sie jeszcze bardziej
Film robi niesamowite wrażenia ale w kinie!! Co do ponownego obejrzenia to jak najbardziej z tym ze już niekoniecznie na wielkim ekranie !! 2 raz do kina na ten sam film??? moim zdaniem bez sensu :)
ja byłam 2 razy w kinie na tym filmie. fakt warto i nie żałuję wydanej kasy na kolejny bilet. dużo się wyjaśnia i zwraca uwagę na szczegóły, ale po 2 seansie mam jeszcze więcej wątpliwości niż za pierwszym razem :D
dokładnie. nie ma sensu isc drugi raz chyba ze chodzi Ci o efekty ktore nie sa juz takie w TV. Natomiast jezeli chcesz po prostu zrozumiec film i pownikac w szczegoly to jak najbardziej ale np na dvd sobie kup;]
Wiadomo ze w kinie nie moza cofnac, zrobic stop i poczytac tekst sprobowac jakies szczegoly wylapac. jeli o to ci chodzi to nawet drugie pojscie do kina Ci nic nie pomoze w zrozumieniu filmu. w domku sobie przewiniesz, zrobisz pauze i heja. mozesz ogladac do woli;p
byłem 4 razy...najlepsze 2 pierwsze seansy jednak Incepcja nie traci wiele w tej kwestii, a takie filmy lubie najbardziej. Wroce pewnie pod koniec roku jak wyjdzie na BD...a co do sensu kilku wizyt w kinie...mozna zadac pytanie o to jaki jest sens generalnie ogladac filmy wielokrotnie? po co kupowac je na dvd/bluray skoro nie ma sensu...pomimo braku cyfrowej wersji, IMAXu takie filmy w kinie doswiadcza sie najlepiej.