dużo ludzi się czepia ze gniot, masakra jakaś itp. zgodzę się ale... to jest film nisko budżetowy, klasy którejś tam, co wy byście oczekiwali od takiego filmu ? ja już tam wole takie horrory, a nie te hollywoodzkie mega produkcje, gdzie jest ten przepych komputerowych cudeniek, a tu proszę, klimat zachowany ( w jaskini zapchniało zejściem 3 jak nic hehe) charakteryzacja naturalna, czego więcej oczekiwać od takiego filmu, i w takich kategoriach go trzeba oceniać i tyle w temacie
Ten film to wielka kupa do "Turistas" i "Ruin" nie ma startu,biegaja bez cela i ładu,wrzaski,krzyki i tak prawie przez cały film,normalnie żenada,tylko pierwsze 30 minut jest w miarę ok...
jak lubisz horrory z klimatem to możne ci sie spodobac, moze to nic specjalnego, czy na miare "zejscia" ale zobaczyc idzie
no i potworek był straszniejszy jak mało go było widac.. noc cóż nie można za wiele oczekiwać od takich filmow, choć znam pare perełek
ale nie mowiłem o takiej tematyce że dzungla, i potwór bo takich mało znam filmow ;p
generalnie lubię horrory nisko budżetowe, ale te mega produkcje tez obejrzę, także wachlarz jest duży, pisałeś ze masz tam parę perełek wiec dawaj, a nóż nie widziałem ?
Nie ośmieszaj się,taki Haker mimo,że to najsłabszy film Manna to pod każdym kątem(zdjęcia,gra,efekty itd.) gniecie to scierwo!A jak ktoś tego nie zauważa to musi być albo ślepy albo mieć na maksa zje bany gust....
śmieszny to ty jesteś porównując tak dwa skrajne gatunki filmowe jakim jest horror i film akcji , jak ci te horrory tak nie pasują to po chu..ja na nie patrzysz ? a potem zaliż dupę jakie to złe kino itp. śmieszny koleś z ciebie nic więcej
Przecież z tego gatunku jest powstało mnóstwo lepszych filmów a ten to niestety trzecia liga!
"a potem zaliż dupę jakie to złe kino itp."weź składniej pisz bo to jakiś bełkot.
Wierzcie mi,ale ten film nie ma nic do zaoferowania w żadnym aspekcie.
W podobnym klimacie,gatunku:Turistas,Zejście,Jaskinia,28 dni,Ruiny,30 dni mroku,Coś(2011),było tego trochę...
i co to ma do rzeczy ? , może tobie nie ma nic do zaoferowania ale komuś się będzie podobać, po co taka gadka " jak tak idzie ocenić, albo nie masz gustu" ? twoje oceny filmów dla mnie są kaszaną i co pojedziesz mi ze się nie znam ? ze nie mam pojęcia, albo gustu ? dorośnij w kocu
Nawet nie trzeba mieć wyrobionego gustu filmowego żeby zauważyć,że ten film jest totalną żenadą :DD
I co z tego,ważne,że w tym gatunku.Powtarzam w tym filmie całość jest na bardzo przeciętnym poziomie wykonane,pomijam durne zachowanie bohaterów w tym filmie.Nie odbierajcie tego jako atak na waszą osobę po prostu dziwię się Wam,że takie przeciętny film z tego gatunku doceniacie...