PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=687768}
4,4 970  ocen
4,4 10 1 970
Indigenous
powrót do forum filmu Indigenous

dużo ludzi się czepia ze gniot, masakra jakaś itp. zgodzę się ale... to jest film nisko budżetowy, klasy którejś tam, co wy byście oczekiwali od takiego filmu ? ja już tam wole takie horrory, a nie te hollywoodzkie mega produkcje, gdzie jest ten przepych komputerowych cudeniek, a tu proszę, klimat zachowany ( w jaskini zapchniało zejściem 3 jak nic hehe) charakteryzacja naturalna, czego więcej oczekiwać od takiego filmu, i w takich kategoriach go trzeba oceniać i tyle w temacie

ocenił(a) film na 3
floster79

Ten film to wielka kupa do "Turistas" i "Ruin" nie ma startu,biegaja bez cela i ładu,wrzaski,krzyki i tak prawie przez cały film,normalnie żenada,tylko pierwsze 30 minut jest w miarę ok...

aronn

jednemu spasuje, innemu nie, mi sie podobal i tyle

ocenił(a) film na 6
floster79

a ja se obejrze :P

marcinsss89

i dobrze zrobisz :)

ocenił(a) film na 6
floster79

dzis :P

marcinsss89

jak lubisz horrory z klimatem to możne ci sie spodobac, moze to nic specjalnego, czy na miare "zejscia" ale zobaczyc idzie

ocenił(a) film na 6
floster79

nawet niezły tylko koncówke spaprali z ta telewizja itp , popsuło klimat

marcinsss89

no dokładnie, tez mnie to poirytowało trochę, ale generalnie zobaczyć szlo

ocenił(a) film na 6
floster79

no i potworek był straszniejszy jak mało go było widac.. noc cóż nie można za wiele oczekiwać od takich filmow, choć znam pare perełek

marcinsss89

perełek powiadasz hym napisz parę, a nóż czegoś nie widziałem :)

ocenił(a) film na 6
floster79

ale nie mowiłem o takiej tematyce że dzungla, i potwór bo takich mało znam filmow ;p

marcinsss89

no spoko, uwielbiam horrory także jak coś masz to pisz, ale możne być ciężko ze trafisz hehe

ocenił(a) film na 6
floster79

czemu?

marcinsss89

co, czemu ?

ocenił(a) film na 6
floster79

Czemu ciężko trafićO czym lubisz horrory?

marcinsss89

generalnie lubię horrory nisko budżetowe, ale te mega produkcje tez obejrzę, także wachlarz jest duży, pisałeś ze masz tam parę perełek wiec dawaj, a nóż nie widziałem ?

ocenił(a) film na 3
floster79

Nie wiem jak taki chłam można ocenić na 7....

aronn

ja nie rozumiem jak idzie, takie gówno zalane mulem na samym dnie jak "haker" ocenić na 8 żal......

ocenił(a) film na 3
floster79

Nie ośmieszaj się,taki Haker mimo,że to najsłabszy film Manna to pod każdym kątem(zdjęcia,gra,efekty itd.) gniecie to scierwo!A jak ktoś tego nie zauważa to musi być albo ślepy albo mieć na maksa zje bany gust....

aronn

śmieszny to ty jesteś porównując tak dwa skrajne gatunki filmowe jakim jest horror i film akcji , jak ci te horrory tak nie pasują to po chu..ja na nie patrzysz ? a potem zaliż dupę jakie to złe kino itp. śmieszny koleś z ciebie nic więcej

ocenił(a) film na 3
floster79

Przecież z tego gatunku jest powstało mnóstwo lepszych filmów a ten to niestety trzecia liga!
"a potem zaliż dupę jakie to złe kino itp."weź składniej pisz bo to jakiś bełkot.

ocenił(a) film na 6
aronn

o gustach sie nie dyskutuje co cie obchodzi jak ktos ocenia

ocenił(a) film na 3
marcinsss89

Wierzcie mi,ale ten film nie ma nic do zaoferowania w żadnym aspekcie.
W podobnym klimacie,gatunku:Turistas,Zejście,Jaskinia,28 dni,Ruiny,30 dni mroku,Coś(2011),było tego trochę...

aronn

i co to ma do rzeczy ? , może tobie nie ma nic do zaoferowania ale komuś się będzie podobać, po co taka gadka " jak tak idzie ocenić, albo nie masz gustu" ? twoje oceny filmów dla mnie są kaszaną i co pojedziesz mi ze się nie znam ? ze nie mam pojęcia, albo gustu ? dorośnij w kocu

ocenił(a) film na 3
floster79

Nawet nie trzeba mieć wyrobionego gustu filmowego żeby zauważyć,że ten film jest totalną żenadą :DD

aronn

i dalej to samo ech... co za dzieciak masakra

ocenił(a) film na 6
aronn

28 dni rzeczywiście podobny klimat weź sie ogarnij xd

ocenił(a) film na 3
marcinsss89

I co z tego,ważne,że w tym gatunku.Powtarzam w tym filmie całość jest na bardzo przeciętnym poziomie wykonane,pomijam durne zachowanie bohaterów w tym filmie.Nie odbierajcie tego jako atak na waszą osobę po prostu dziwię się Wam,że takie przeciętny film z tego gatunku doceniacie...

marcinsss89

no dokładnie ale ten koleś już tak ma , parę razy już przerabiałem z nim takie gadki i nic tylko w kolko to samo