Infiltracja

The Departed
2006
8,0 350 tys. ocen
8,0 10 1 349819
7,7 67 krytyków
Infiltracja
powrót do forum filmu Infiltracja

Wiem, że ten temat już był, ale od tego czasu powstało dużo nowych filmów.. Podawajcie filmy o podobnej tematyce lub po prostu godne uwagi.

Zodiak
American Gangster
Eastern Promises
W sieci kłamstw
Potęga strachu
Plan doskonały
Wróg publiczny ( ten film wprawdzie powstal wczesniej, ale jest taki fajny i naprawdę trzyma w napieciu, jakbys nie widzial, to polecam)

Może ta tematyka nie do konca podobna, ale chyba troszke zblizona to ona jest ;)
pozdrawiam!

kasiaaa7891

Jeżeli filmy które podałaś są podobne do "Infiltracji" to ja chyba jestem Święty Turecki . Wszystkie te tytuły obejrzałem i nie kumam gdzie tu jest choć cień podobieństwa ?

Do "The Departed" bardzo zbliżony fabułą jest "Stan łaski" . Akcja też rozgrywa się w Bostonie i bohaterem takze jest policjant który przenika w szeregi irlandzkiego gangu . Świetne role Seana Penna , Gary'ego Oldmana , Eda Harrisa i Johna Turturro . Polecam .

MilesQuaritch

Mógłbyś się tak nie wymadrzac? Nie wiem o co Ci chodzi... Przeciez on nie prosił o identyczne filmy... Żałosny jestes...

kasiaaa7891

i chyba napisalam na dole, ze tylko troszeczke ta tematyka jest podobna, a Ty od razu musisz na mnie naskakiwac... Miałam na mysli filmy godne uwagi, bo chyba ciezko jest podac wiecej filmow podobnych do Infiltracji, ktore powstaly pozniej...

Nie wiem skad tyle zlosci w tych ludziach na forach :/

kasiaaa7891

i jeszcze jedno, Ty z kolei nie odpowiadasz na temat... Podajesz film z 1990 roku, wydaje mi sie, ze jego premiera byla wczeniej niz premiera Infiltracji, no chyba, ze jestem Święty Turecki

ocenił(a) film na 10

Podobna tematyka jest w filmie "Traitor"

ocenił(a) film na 10

Gorączka - tematyka też gangsterska, też rewelacyjna gra i świetni aktorzy.
Oba filmy (Infiltracja i Gorączka) genialne :)

ocenił(a) film na 9

Oglądałeś "Donnie Brasco"?? "Donnie" i "Infiltracja" to najlepsze filmy w tej tematyce.

ocenił(a) film na 10

Tylko i wyłącznie INFILTRACJA ale również bardzo podobał mi się film Angielska Robota i Może jeszcze Zakazane Imperium