Infiltracja

The Departed
2006
8,0 350 tys. ocen
8,0 10 1 349819
7,7 67 krytyków
Infiltracja
powrót do forum filmu Infiltracja

Może mi ktoś odpowiedzieć końcówkę filmu od pogrzebu Billyego, zadzwonił sąsiad do drzwi i niestety nie widziałem końca filmu. Z góry dzięki.

blyskotliwa_bestia

w sumie to wszyscy umarli xD

blyskotliwa_bestia

Dignam przyszedł do mieszkania Colin'a i go zabił. Końcówka zaskakująca

ocenił(a) film na 7
nana57

Dziękuję.

ocenił(a) film na 10
blyskotliwa_bestia

Dignam rozgryzł Sullivana, więc zaczekał na niego w jego mieszkaniu i go zastrzelił... Następnie po barierce na balkonie chodzi sobie szczur ;) koniec.

ocenił(a) film na 7
Mademoiselle

Szczura widziałem :)

ocenił(a) film na 9
Mademoiselle

Mysle, ze to nie policjant go rozgryzl, ale pani psychiatra w otrzymanym liscie miala info kogo powiadomic. Tak czy siak to chyba nie jest wazne, tylko, ze szczur zostal wytropiony i ukarany:)

ocenił(a) film na 10
pciaq

Rzeczywiście zapomniałam, że przecież pani psychiatra dostała tą kopertę - może faktycznie to ona naprowadziła Dignama do szczura - Sullivana, chociaż w filmie nie jest już to pokazane. Swoją drogą to zabrakło mi jeszcze, żeby Madaline na pytanie "a co z dzieckiem?" odpowiedziała, że "właśnie było na pogrzebie swojego ojca"...czy coś takiego ;)

ocenił(a) film na 8
blyskotliwa_bestia

Colin Sullivan przychodzi do domu, a tam czekał już na niego Dignam, który postanowił pomścić Billyego. Przed dostaniem kulki w łeb Colin mówi jeszcze: "OK" xD All my friends are dead.

ocenił(a) film na 8
blyskotliwa_bestia

Rozumiem, że chciałeś poznać odpowiedź, ale nie powinieneś pisać o pogrzebie na samym wstępie. Jakbym nie obejrzała tego filmu, tylko chciała poczytać opinie, wkurzyłabym się na taki spoiler

ocenił(a) film na 7
judzia9

Racja...nie pomyślałem.

ocenił(a) film na 8
blyskotliwa_bestia

Wątki na forum da się oznaczyć jako spoiler już po ich utworzeniu?

ocenił(a) film na 7
judzia9

Obawiam się że nie.

ocenił(a) film na 8
blyskotliwa_bestia

To ja bym go chyba usunęła na Twoim miejscu, ale decyzja należy do Ciebie :)

ocenił(a) film na 9
judzia9

Naprawdę ktoś kto nie obejrzał filmu czyta wątek pod tytułem "końcówka"?

ocenił(a) film na 8
FredPerry

Kiedy ktoś wchodzi na stronę tego filmu, uwierz że słowo "pogrzeb" przy imieniu jednego z bohaterów bardzo rzuca się w oczy.

ocenił(a) film na 8
FredPerry

Bardziej niż "Końcówka" w tytule.