Infiltracja

The Departed
2006
8,0 350 tys. ocen
8,0 10 1 349829
7,7 67 krytyków
Infiltracja
powrót do forum filmu Infiltracja

Który aktor według was, najlepiej zagrał ? ;) dla mnie wszyscy byli świetni, ale stawiam
na Jacka Nicholsona / jak temat był to sory.

ocenił(a) film na 9
OnaAkaPatss.

a ja popieram...;] ale Leonardo też podobał mi się w tej roli, tak więc stawiam go na drugim miejscu ;]

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
OnaAkaPatss.

Leoś :D

ocenił(a) film na 9
OnaAkaPatss.

Nicholson>Dicaprio>Wahlberg>Damon.
Ale ten ostatni i tak na bardzo dobrym poziomie.

ocenił(a) film na 9
Marcinekk

Wahlberg!!! Rozwalił mnie na łopatki, z resztą jak cały film.

ocenił(a) film na 8
dancewithangel

Mnie Mark Wahlberg rozwalił jak nikt tekstami.
"Może tak, może nie, może idź się jebać"
"Jestem facetem, który wie, co robi. A ty to ten drugi"
I kilka innych jak wiecie ;P
A poza tym oczywiście DiCaprio. Zresztą, kto i jak bym tam nie zagrał, to zawsze wybieram jego. Taka słabość z dzieciństwa...

OnaAkaPatss.

Jak dla mnie najlepiej zagrał DiCaprio. Ale Wahlberg po prostu mnie rozwalił swoimi docinkami. ;)

ocenił(a) film na 8
OnaAkaPatss.

Leonardo oczywiście. ale szkoda, że nie było Johnnego :)

Natalia_Jackson

kogo ? moim zdaniem Mark Wahlberg miał najlepszą role z wszystkich, a jego teksty rozwalają system! wogole to zauważyłem że Leo i Nicholson są w jakimś stopniu do siebie podobni tak mi sie wydaje że Leo to taki Nicholson tyle że w młodości

ocenił(a) film na 8
temteges

Całkowicie cię popieram ! Wiedziałem że Jack i Leo wypdną świetnie, ale nie spodziewałem się że Mark zagra tak rewelacyjnie. Po tych jego sztywniackich rolach, ta była dla mnie wielką niespodzianką i zdecydowanie go oglądało się najlpiej. Tak, Nicholson wykreował kapitalną posatać ale dla mnie to i tak Wahlberg wygrywa ;p

OnaAkaPatss.

Hmmm, Jack Nicholson to stary, dobry i doświadczony aktor.
Ale Dicpario też zagrał wspaniale, jak na swój wiek...
Nicholson na drugim miejscu, a co do Damona, lepiej nie mówić ;p

ocenił(a) film na 8
DiDi_RamBo

Dla mnie najlepszy DiCaprio, dalej Damon, potem Wahlberg no i stary dobry Nicholson. Ta pierwsza dwójka najwięcej miała do zagrania i nie były to łatwe role. Zwłaszcza DiCaprio-ciężko jest grać tych uczciwych bez wpadania w smieszność. Ale w końcu ręka Mistrza go prowadziła. Postać Costello była już tak wyrazista, że niewiele trzeba było się starać, żeby stworzyć ciekawą kreację. Poza tym miałam jakieś dziwne wrażenie, że Nicholson trochę przeszarzował. Wahlberg rzeczywiście nietypowa dla niego rola, fajnie zagrana. Uwierzyłam, że potrafi GRAĆ! O reszcie wcześniej to już wiedziałam.

ocenił(a) film na 8
teeaanka

Nie wiem jak można nie widzieć najlepiej zagral Nicholson zmiótł młodych chłopaków heh później Damon i na końcu DiCaprio. Zdziwiłem się bo według mnie Leo to lepszy aktor od Damona.

użytkownik usunięty
OnaAkaPatss.

Cała główna czwórka kapitalna w swoich rolach.

Wahlberg bardzo naturalny i do tego świetna postać / DiCaprio świetny choć momentami sztuczny / Nicholson jak to Nicholson i zaskakująco dobry Matt Damon. Moim zdaniem Damon zasłużył w tym roku na Oscara, zresztą jak pozostali.