Infiltracja

The Departed
2006
8,0 350 tys. ocen
8,0 10 1 349829
7,7 67 krytyków
Infiltracja
powrót do forum filmu Infiltracja

Lipa

ocenił(a) film na 1

Bluzgi, bluzgi, bluzgi... nienaturalnie to wszystko brzmi... Dużo rażących, nierealnych sytuacji. Krew też się leje hektolitrami- czy to ma być wyznacznik dobrego kina? Jak patrzę na średnią ocenę to jest ona chyba rzeczywiście pochodną ilości kałuż krwi i ilości bluzgów na minutę, bo do arcydzieła kina to bardzo, bardzo daleko.
I znów ten Freud się przewija... Ludzie, nie dajcie się robić w balona- Freud nie był żadnym naukowcem, a jego psychoanaliza nie jest żadnym dziełem opartym na naukowych faktach!

ocenił(a) film na 9
miechOo_

Z ciekawosci zobaczyłem sobie jaka wystawiłeś 'Infiltracji' onene i o mało co nie spadłem z krzesła.
Wystawiajac ocene 1 filmowi, w ktorym zarowno aktorstwo jak i reżyseria stoi na naprawde wysokim poziomie pokazujesz jakim jestes ignorantem..

"Dużo rażących, nierealnych sytuacji. Krew też się leje hektolitrami- czy to ma być wyznacznik dobrego kina" cytat idealnie nadający sie to takiego "działa" jak 'Piła', ktora zresztą oceniłeś na dyszke..

użytkownik usunięty
kleudius

NO to już wiemy który pajac zaniża oceny naprawdę dobrych filmów:
Aviator
Infiltracja
Nóż w wodzie
Tajemnica Brokeback Mountain
Złe wychowanie

Rozumiem,że nie każdy film musi każdemu przypasować,ale nie daje mu się laski za to,że.......no właśnie za co?

Zgadzam się z przedmówcą,i rówznież Ty tez go wysłuchaj i spróbuj docenić inne walory filmu jak reżyseria,zdjęcia muzyka aktorstwo.

ocenił(a) film na 10
miechOo_

A co mieli do siebie mowic? "Przepraszam Pana bardzo przyszedlem Pana przestrzec przed handlowaniem kokaina na moim terenie, to mowilem ja, Pan Costello".
No sorry..... troche realizmu! To nie Pcim Dolny zeby sie mieli siekac plugami tylko Boston. A z tym Freudem to byla tylko jedna wzmianka nie jakis temat przewodni i padlo to z ust Pani psycholog wiec o co chodzi? Hallo?
Idz do kina jeszcze raz i zmien ocene na filmwebie.

użytkownik usunięty
romantyczna

zapomniałas dodac " z powazaniem ' Frank Costello :)

ocenił(a) film na 9

:miechOo. to dzieciak, bo inaczej nie można nazwać człowieka który ma w ulubionych Forest Gumpa a Toma Hanksa ocenia na 1. Masz jakieś zachwiania psychiczne ???