Infiltracja

The Departed
2006
8,0 350 tys. ocen
8,0 10 1 349819
7,7 67 krytyków
Infiltracja
powrót do forum filmu Infiltracja

Niesamowity!

użytkownik usunięty

Poprostu brak mi słów. Super obsada, szczególnie Damon i DiCaprio się spisali. Jedyne, co mi nienpasowało, to Jack Nicholson.;) Świetny film. POLECAM.;)

ocenił(a) film na 8

Czemu Nicholson ci nie pasował? I FEEL RAT.

użytkownik usunięty
miko1356

sama nie wiem... po prostu nie pasował do postaci, którą grał.

ocenił(a) film na 8

No co ty. Ten jego morderczy uśmiech socjopaty idealnie oddaje postać Costello.

użytkownik usunięty
miko1356

Jak uważasz;)

ocenił(a) film na 8

Nicholson po prostu sie dobrze bawił w tym filmie nie podchodząc zbyt serio do postaci dlatego jestem da sie zrozumieć twoją opinię. Oczywiście pierwsze skrzypce gra DiCaprio ale i tak Scorsese potrafi świetnie wykorzystać aktorów - nawet drewno Wahlberga :)

użytkownik usunięty
ikcibaZlewaP

ok, zapomnialan o tym temacie. obejrzalam to jeszcze raz i przekonalam sie do Nicholsona. na prawde nie proboje sie teraz dostosowac tylko serio to dostrzeglam. uwazam ze zagral bardzo dobrze.

ocenił(a) film na 5

Właśnie Nicholson odwalił w tym filmie kawał dobrej roboty.
Powiem szczerze że Damon mnie strasznie irytował, ale sama nie wiem dlaczego.
Ogólnie oceniam film jako średni, strasznie mi się dłużył i czasami miałam ochotę go wyłączyć ale wytrwałam do końca :)
Nie jest to mój ulubiony gatunek filmowy i może dlatego no ale cóż, pozdrawiam tych, którym się podobało ;)

ocenił(a) film na 9
marza4366

Też się zgadzam, że Nicholson zagrał tutaj bardzo przekonująco. Mam jedynie zastrzeżenia do Damona, którego osobiście uważam za aktora- drewno i myślę po prostu, że ten facet ma więcej szczęścia niż.....skoro gra u takich reżyserów.

ocenił(a) film na 9
doma175

Jak dla mnie Damon wygląda zawsze jak w Tożsamości Bourne'a - jakby mu ktoś mózg wyprał i wrócił się do etapu dziecka i ma taki dziwny wyraz twarzy;) Jak dla mnie Damon to też nie za wysoka półka, chyba jedzie na tym, że trylogia Bourne'a go wyniosła do bycia gwiazdą.

ocenił(a) film na 10

Podpisuję się pod tym co napisałaś.