PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624294}

Infiltrator

Snitch
2013
6,8 30 tys. ocen
6,8 10 1 29829
5,5 8 krytyków
Infiltrator
powrót do forum filmu Infiltrator

Dobre kino!!!

ocenił(a) film na 7

Właśnie skończyłem oglądać i muszę stwierdzić że naprawdę warto było. Ktoś kto lubi kino akcji może się zawieść, nie
ma co chwila strzelanin, pościgów itp. Film wciąga, minuta po minucie, a że jest to też film akcji to jakaś strzelanka i
pościgi są, na szczęście nie przez większość filmu. Fabuła ciekawa, na pewno człowiek się nie wynudzi.

ocenił(a) film na 4
skuterkaja

Niezły jesteś Elitę zabójców oceniłeś o jedno oczko niżej w którym to gra aktorska,realizacja,muzyka stały o niebo na wyższym poziomie,ba!Skyfall,który miał rewelacyjny wręcz montaż,muzykę,genialne zdjęcia i równiez dobre efekty oceniłeś o zgrozo tak samo jak Ifiltratora,ludzie opamiętajcie się przecież ten film był tak plastikowy,że masakra nie wspominając o dennych,ckliwych dialogach i drewnianej grze Dwayna!NIe mów,że dałeś sie nabrać na ta łzawa historyjkę.Troche obiektywizmu.

ocenił(a) film na 7
aronn

Na szczęście każdy ma swój gust i ocenia filmy według swego mniemania. Patrząc na oceny niektórych filmów które wystawiłeś, mogę stwierdzić że szukasz zupełnie czego innego w filmach niż ja.

ocenił(a) film na 4
skuterkaja

czego można szukać w Infiltratorze-masturbatorze,nie wiem....

ocenił(a) film na 4
skuterkaja

Ogólnie słabe to było.0 akcji, dialogi fabuła rodem z lat 80-tych.