PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=876096}
5,8 8,5 tys. ocen
5,8 10 1 8484
6,4 47 krytyków
Infinity Pool
powrót do forum filmu Infinity Pool

Czekam.

ocenił(a) film na 7

Przypuszczam, że będzie lepszy od ostatniego filmu Cronenberga seniora, który był męczącą, mulącą wydmuszką. Junior przejmuje stery po ojcu. Mam w nosie nowego Jokera. Infinity Pool i The Killer Finchera zapowiadają się lepiej!

ocenił(a) film na 6
crusing24

Film starego był do bani

crusing24

I co zawiedziony

ocenił(a) film na 7
malgoskalato

Jeszcze nie widziałem.

ocenił(a) film na 8
crusing24

Będzie w polskich kinach?

ocenił(a) film na 7
laxman

jest w necie do znalezienia juz

ocenił(a) film na 8
miko1980

Oo, dzięki za info. Jednak poczekam jeszcze, bo zależy mi na seansie po bożemu. Za "Possessora" zasłużył na parę złotych.

ocenił(a) film na 7
laxman

a possessor byl w kinach? nie wiedzialem, mi do konca nie siadl niestety

ocenił(a) film na 8
miko1980

Nie zrozumieliśmy się:)
Właśnie dlatego, że Possessora nie było u nas i musiałem sobie radzić w necie, to teraz chciałbym, żeby nowy Cronenberg był w kinach i żebym mógł dołożyć się do jego zarobku.
Brandon po prostu moje zaufanie zdobył, ale rozumiem Cię, że Possessor jak najbardziej może się nie podobać. No ale cały czas nie wiemy, co z seansami IF u nas.

ocenił(a) film na 8
laxman

IP* oczywiście miało być

laxman

Possessor był w kinach, ale krótko, bo chwilę później covidowe zamknięcie poszło. Moze więc jest cień nadziei dla IP

ocenił(a) film na 8
LeonPL

O, dzięki za ciekawostkę. No ale IP już ogarnąłem z innych - by pozostać w estetyce filmu - "sobowtórowych" źródeł:)

ocenił(a) film na 7
laxman

"Infinity pool" w polskich kinach nie będzie puszczany na pewno, więc lepiej sobie dorwij ten film gdzieś grzesznie w necie.

ocenił(a) film na 8
sss_111

Dzięki za to nieciekawe info. No trudno. Doceniam za drugą część wypowiedzi:)

ocenił(a) film na 7
laxman

Proszę bardzo.