PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=848}

Informator

The Insider
1999
7,4 77 tys. ocen
7,4 10 1 77182
7,7 33 krytyków
Informator
powrót do forum filmu Informator

Informator na Polsacie

użytkownik usunięty

Mam zamiar za chwilę oglądać ten film na polsacie. Jednak na myśl o trwających w cholerę polsatowskich blokach reklamowych odechciewa mi się siadać przed telewizorem. Pewnie nieraz dziś wieczorem trafi mnie szlag :/
Ech, ale co zrobić...

użytkownik usunięty

Widziałem na Polsacie reklamę tego filmu i jak tylko usłyszałem słowa "walka z koncernami tytoniowymi" to wpadłem w trans i wiedziałem, że na 100% go obejrzę a reklamy mi nie straszne wobec tak dobrego filmu. Nie o sam film chodzi ale o to, że ja też niedługo będę ostro krytykował te koncerny, ba nawet z nimi walczył na śmierć i życie ale mam nadzieję, ze to chociaż z Poslki papierosy usunie

użytkownik usunięty

No i obejrzałem. Zaczynam się zastanawiać czy definitywnie nie odpuścic filmów na polsacie. "Informator" trwa niecałe 160 min. Tymczasem przed telewizorem musiałem siedzieć od 20:00 do ok. 23:20. Daje to w sumie ok 200 minut z czego 40 minut to reklamy. Niemiłosierna strata mojego czasu. Ucierpiały na tym tylko wrażenia widzów odnośnie tego filmu. Jak mogę obiektywnie ocenić film, w ktorym bloki reklamowe trwają nieraz po 10 minut? Przecież to są męczarnie a nie delektowanie się kinem. Jak to dobrze, że mamy jeszcze TVP...

"Informator" i tak był mimo wszystko świetny.

użytkownik usunięty

Zaskoczę Cię: najdłuższa przerwa na reklamy trwała 20 minut: od 21:15 do 21:35. Na szczęście potem sobie trochę odpuścili. Film był świetny!

"Nie o sam film chodzi ale o to, że ja też niedługo będę ostro krytykował te koncerny, ba nawet z nimi walczył na śmierć i życie ale mam nadzieję, ze to chociaż z Poslki papierosy usunie"

A co sie stao?

użytkownik usunięty
fff

Też nie wiem o co z tym chodzi :/
A co do Polsatu to rzeczywiście trzeba się przestawić na nagrywanie, bo oglądanie na żywo to katorga. Niedługo to nie będą filmy przerywane reklamami ale reklamy przerywane filmem...

ocenił(a) film na 10

zgadzam sie z toba, czlowiek 'wczuwa' sie w film a tu bum, calgon ultra power.

ocenił(a) film na 9

Ogólnie nie radzę ogladać jakichkolwiek filmów na Polsacie. Świetny film, ale nie dałem rady go obejrzeć. Całe szczeście, że wcześniej widziałem go na kompie.