Informator

The Insider
1999
7,4 77 tys. ocen
7,4 10 1 77370
7,8 25 krytyków
Informator
powrót do forum filmu Informator

Pewnie zaraz dostanę po głowie ale uważam, że zlepek patetycznych kawałków z Lissą Gerrard ("f*ck, co ja odpaliłem Gladiatora ?!?"), wolnych jak mucha w smole, granych na saksofonie, nostalgicznych utworów rodem z filmów sensacyjnych lat 80/90, przeplatanych szybszymi, nowocześniejszymi rytmami to najgorszy, tandetny miszmasz jaki mogli zrobić. Jest to jeden z najlepszych "spiskowych" thrillerów jakie widziałem i muzyka powinna być jedynie dopełnieniem, "podbiciem" nastroju i emocji w danych scenach a cały czas miałem wrażenie jakby na siłę chciała się wysunąć na pierwszy plan. Niestety mogło być 9 ale oczko muszę urwać. Mocne 8/10.

ocenił(a) film na 9
ocenił(a) film na 8
Shiloh

Niestety Twój post nie wyświetla mi się prawidłowo...

ocenił(a) film na 9
albertoxxx

Wyświetla Ci się prawidłowo. Odpowiedziałem na założony przez Ciebie temat i opublikowałem, ale zaraz po tym przeczytałem Twoją wypowiedź raz jeszcze i uznałem, że treść odpowiedzi jest bez sensu w związku z treścią Twojej wypowiedzi, a jako że nie widziałem w treści swojej odpowiedzi nic, co łamałoby regulamin, to nie zgłosiłem nadużycia, tylko wymazałem całą treść, dlatego tak to wygląda.

ocenił(a) film na 9
albertoxxx

Osobiście również miałam muzyczne skojarzenia z 'Gladiatorem'.