PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10701}

Inni

The Others
2001
7,4 215 tys. ocen
7,4 10 1 214932
7,3 46 krytyków
Inni
powrót do forum filmu Inni

FANTASTYCZNY

ocenił(a) film na 9

Wlasnie skonczylem go ogladac i pewnie nie bede mogl zasnac, bo naprawde mni przerazil. To jeden z najlepszych horrorow jaki widzialem, a rozwiazanie calego filmu jest zaskakujace i ateistyczne(ciekawe co na to ojciec Rydzyk). Zaraz po moim komentarzu Izatrix protestuje przeciwko duchom jako glownym bohaterom, ale mi to nie przeszkadza o ile filmy beda wygladac tak jak ten. Nie jest to horror nakrecony tylko po to aby sie go bac. Posiada aspiracje jak malo ktory film z tego gatunku. Kidmance chyba dobrze zrobil rozwod z Cruzem bo zaczyna grac coraz lepiej, co pokazala juz w "Moulin Roug" iteraz w "Innych". Jak jej tak dalej pojdzie to dolacze ja do ulubionych.

ocenił(a) film na 8
entyn

O Nicole
Oprócz wspomnianych przez Ciebie doskonałych kreacji Kidman w 'Innych' oraz 'Moulin Rouge', świetne role zagrała również w 'Portrecie Damy', jako silna i niezależna kobieta, która wybiera niewłaściwego mężczyznę oraz w 'Martwej Ciszy', gdzie musi stoczyć walkę na śmierć i życie z niebezpiecznym rozbitkiem.
Jednak moim zdaniem najbardziej interesującym oraz wartym obejrzenia filmem z jej udziałem jest doskonała czarna komedia 'Za wszelką cenę', w której Nicole rewelacyjnie wcieliła się w postać bezwzględnej karierowiczki Suzanne Stone, która dla sławy w TV jest gotowa absolutnie na wszystko...
Gorąco polecam.