PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10024515}
5,3 2,3 tys. ocen
5,3 10 1 2315
6,0 6 krytyków
Inside
powrót do forum filmu Inside

Kamera kilka razy pokazywała rozwiązanie, ale niestety więzień był za głupi.

znawcawszystkiego

Jakie rozwiązanie? Cały czas celował w świetlik i w końcu mu się udało. Dziwiłem się, że nie próbował np. zakryć szybów wentylacyjnych żeby się nie gotować, albo nie próbował wybić szyby na balkon. Jakkolwiek pancerna szyba by nie była - w końcu by ustąpiła po kilku godzinach walenia w nią meblami.

Piterek83

...albo tym kamieniem z ogródka.

Piterek83

Obejrzyj jeszcze raz, więzień mógł uciec w kilkanaście sekund, gdyby tylko chwilę pomyślał. Kamera nam sugerowała kilka razy w jaki sposób. Tyle czasu tam siedział, że wypadało w końcu to zauważyć.

znawcawszystkiego

Zamiast litery "ó" jakieś krzaki się pojawiły we wpisie :)

ocenił(a) film na 5
znawcawszystkiego

to jest jakas tajemnica,ze nie mozesz wprost napisac o co chodzi? xD

marcinpastuszynski

Myślę, że to by całkowicie zepsuło oglądanie filmu tym, którzy jeszcze nie widzieli.

ocenił(a) film na 5
znawcawszystkiego

To napisz UWAGA SPOILER i po tym znaku ostrzegawczym wytłumacz nam co masz na mysli

marcinpastuszynski

On nie wie, ale chciał wyjść na inteligentnego :) typowy biedak umysłowy.

jajaj1965

Musisz sobie sam poradzić albo zapomnieć o temacie, bo spoiler zepsuje zabawę :) biedakiem umysłowym z pewnością nie jesteś, więc dasz radę:)

znawcawszystkiego

Przeczytałam Twój komentarz zanim usiadłam do tego filmu i będąc juz w połowie, nie jestem stanie wyłapać o czym piszesz plus oczywiście nie wytrzymam jeśli nie dowiem się co masz na myśli wiec, prosimy wszyscy, pochwal sie tym co dostrzegłeś.

znawcawszystkiego

zgrywasz madrego a bronisz sie przed odpowiedzia na poziomie glupiego

ocenił(a) film na 5
znawcawszystkiego

jeśli Ci chodzi o telefon i recepcję , to nic z tego , telefon nie działa

conneryfan

Nie o telefon chodzi.

ocenił(a) film na 8
znawcawszystkiego

Ty też w bardzo prosty sposób wyszedłeś na kretyna

znawcawszystkiego

Może chodzi o ogródek? Ten ptak jakoś tam musiał wlecieć....

znawcawszystkiego

Ok dopatrzyłam uważniej. Ptak był na balkonie. Drzwi na balkon też nie mógł otworzyć? Może więc wyjście było za obrazem?