PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=604562}
7,8 148  ocen
7,8 10 1 148
Insurgentes
powrót do forum filmu Insurgentes

Wyjątkowy i nietuzinkowy artysta został świetnie sportretowany w tym ciekawym i godnym polecenia każdemu fanowi twórczości Wilsona filmie. Poznajemy wiele ciekawostek z jego przeszłości (od lat dziecinnych do czasów obecnych), wiele ważnych dla niego osób (np. jego rodziców), jego poglądy i to co wpływało i wpływa na jego postawę życiową - na jego podejście do muzyki i sztuki generalnie. 76 minut filmu mija niezauważalnie! Dobrze że wciąż powstają ciekawe filmy o prawdziwych artystach, a nie tylko o kreowanych sztucznie celebrytach.

chris744

Gdzie widziałeś ten film? Bo jako fan Tree z chęcią bym go obejrzał.

ocenił(a) film na 9
DiegoGonzales

Po prostu kupiłem DVD. Warto, zresztą jako fan chyba nie poskąpisz nieco grosza Stevenowi ;-) Pozdro..

chris744

Zacząłem zbierać dyskografię Porków, ale o filmie też pomyślę jeśli taki dobry.

DiegoGonzales

Kupiłbym, bo uwielbiam Stefana, ale jestem trochę zniechęcony po albumie "Insurgentes". Bo słaby był.

Lukas_Art

Bzdury, moim zdaniem Insurgentes to jego najlepsza solowa płyta.

DiegoGonzales

Każdy ma prawo mieć własne zdanie. Podobnie jak każdy ma prawo się mylić. Ty realizujesz jedno i drugie ;)

Lukas_Art

Insurgentes to najlepsza solowa plyta stefka zaraz obok Cover Version.
2:1 dla nas Lukasie : D

kashmir23

Tak więc moje życie przestało mieć sens. Przegrałem :(

Lukas_Art

Nie poddajwaj sie bez walki !!!!

kashmir23

Nie. Tak ważkich egzystencjalnych kwestii jak to, która płyta Wilsona jest lepsza nie można traktować jak sportu, to sprawa życia i śmierci. Ech, co za pieskie życie.