Nadejdzie prawdopodobnie wraz z Herkulesem
https://twitter.com/Dragon_316_ca/status/490278324162154497
Oby był tak sam jak poprzedni i nic nie zdradzał. Przynajmniej gimbusy nie będą zaśmiecać kin swoją obecnością.
Zapomniałeś dodać "Będzie porażką dla mnie", bo jakoś nie widać żeby poprzedni trailer większości osób się nie podobał.
Skąd wiesz że małe? Takie samo jak przy Incepcji. Batmany miały chociaż kontekst żeby się nimi zainteresować i o nich dyskutować a Interstellar jest od zera, od nowa.
Hating continues... Już ci pisałem o czym jest "Interstellar". Tak wiem, będziesz hejtować każdy film prosperujący do Oscarów, żeby ludzie się zniechęcali i poszli na Hobbita. Tak, to brak merytorycznych argumentów. I tak, to też oznaka trollingu.
Mnie nie intersuje, ile osób pójdzie na dany film i czy zbiezre nagrody. Czy ja jestem producentem czy reżyserem że ma mi na tym zalezeć? Nie. Ja tylko stwierdzam fakt. Póki co zapowiada się bardzo przecietnie.
Fakty to są w rzeczywistości i na TVN. Tak samo jedni uważają film "Only God Forgives" za kał, inni za średniaka, jedni za arcydzieło a jeszcze inni za dobry film. I po czym tu sądzić, która z tych opinii jest faktem?
Czyli tyś absolut i Władca Kina i masz prawo mówić co jest czarne a co białe? Trochę jak Hitler... Skąd mam wiedzieć jakie ty filmy oglądałeś?
Dobra no to podam ci tego waszego ojca chrzestnego. Więc dla mnie to sredniak, ale ogólnie to rewelacyjny film. Masz taką zdolność, he? Umiejętność podwójnej oceny?
Zawsze oceniam film jako "samodzielny", bez względu na nagrody czy pochlebne opinie. Opinia "Ojca Chrzestnego" zależy od oceny i liczby głosujących, i nie sądzę by również to miałoby być wyznacznikiem czegokolwiek, dobrego czy złego kina, podobnie jak Oscary.
Dlatego w świecie popkultury pozostają opinie.
Jak jest z Bieberem? Ma masę fanów i antyfanów, no i niby po czym tu zdecydować co jest faktem? Jedni ci powiedzą to a drudzy tamto i zostajemy w kropce.
Nie. Chłopak ma głos, nagrywa bardzo dobre piosenki popowe i ma szanse zostac przyszłym królem popu. Nie mniej jednak nie zrobił niczego az tak wielkiego, by robić koło niego tyle szumu. No ale wszystko to jest showbiznes, kasa, kasa i wiadomo o co chodzi. To jest fakt. Moge go nie lubić, moga mi się jego piosenki czy styl nie podobać, ale wiem, ze artystą popowym jest co najmniej dobrym.
Nie mówimy tu w czym jest dobry, ale o gustach odbiorców. Nawet zwolennik popu może ci powiedzieć że Bieber jest beznadziejny.
Ja go nie ocenie, bo średnio go lubię, więc gustem się kierowac nie będę. Ale moge powiedziec, ze jest dobry.
Teraz to przegiąłeś ! To ZERO któremu PISZĄ piosenki miało by być królem popu ?! Królem Popu to był M. Jackson a królem Rocka Freddy Mercury - Bimber bez profesjonalnej opieki niczego by nie stworzył ....
Ja tak nie uwazam, ale zobaczysz w przyszłości za pare lat. Możemy się sprzeciwiac, ale to nie my o tym decydujemy, niestety. Więc to nie ja PRZEGIAŁEM
On nigdy się nie dorobi takie reputacji a jeśli to będzie to oznaczać ni mniej ni wiecej jak koniec tego co człowiek nazywa kulturą/sztuką ...
Ostatni zwiastun był rewelacyjny, jak widać nie umiesz docenić zamysłu reżysera. To będzie zdecydowanie film roku. Nie jęcz tyle tylko się ciesz że powstanie wspaniały film.
Wracaj gościu trollować na forum filmu który nie dorasta do pię Władcy Pierścieni. Wiesz o którym forum piszę co nie?
p.s. Jesli film Cię nie interesuje to po co tu siedzisz? Wystarczy, że na forum Hobbita juz robisz syf.
W czasach kiedy zwiastuny zdradzają całą fabułę i przebieg akcji filmu, zwiastun Interstellar wyróżnia się zdecydowanie. A co do samego filmu, to Edgar Wright (reżyser m.in. To już jest koniec) zatweetował, że słyszał od dwóch różnych osób, iż Interstellar jest najlepszym filmem w karierze Nolana :)
Oby. W każdym bądz razie, Interstellar jest dla mnie najbardziej oczekiwanym filmen od kilku lat.
Słuchaj, mam kontakt z administratorem, który zajmował się jeszcze przed paroma tygodniami wszystkimi multikontami straka. Były usuwane w ciągu jednego dnia. On się nie patyczkuje. Skoncz prowokacje, bo cię zgłosze i stracisz konto.
Ja nie miałem zamiaru prowokować. Chodzi o to, że ty każdego kto źle wypowie się na temat zwiastuna do nowego hobbita, nazywasz trollem, a teraz sam prowokujesz. Mogłeś chociaż zaznaczyć, że to twoje zdanie!
Wystarczy zobaczyć na forum Hobbita, gdzie tylko ktoś napisze coś negatywnego o Hobbicie to nazywasz go trollem.
Więc wychodzi, że to ty jestes kłamcą.
Lolmiki wyraził swoja opinie a ty się na niego rzucasz. Sam jestes zwykłym trollem, prowokatorem który zaśmieca swoim syfem.
Widziałem wielokrotnie jak zamieniasz w bagno kolejne fora. Zapewne oskarzysz mnie o multikonto, rób tam sobie co chcesz.
Tak szczerze to odwal sie od lolmikiego, bo napisał komentarz w Twoim stylu.
(dotarło co chciałem Ci teraz przekazać do Twojego zakutego łba? zrozumiałeś jakim jestes wkurzającym trollem?)
I nie pyskuj mi tu gówniarzu bo za krótki jesteś. W realu dostałbys w ryj za takie kozakowanie, ale jestes jedynie ciotą która pyskuje na necie.