Wiedziałem, że to napiszesz. Czego można oczekiwać po tępaku który umie tylko się kłócic i prowokować. Idź dalej kretynie na forum Hobbita pisać jakie to WP jest marne tylko dlatego, że ktos zgodnie z prawda napisze, że Hobbity to poziom o wiele niższy.
Lubisz pyskować gówniarzu? Więc czemu tylko w internecie jestes taki wyszczekany i tylko w internecie do każdego się przywalasz? Jesteś zwykłą zakompleksioną ciotą, której zycie to forum internetowe a ulubiony filmik to popłuczyny po WP.
Wyjazd stąd gówniarzu, żebym Cię tu więcej nie widział, jak nie umiesz dyskutować tylko sie kłócic to nic tu po Tobie. Rozumiesz trollu? Nara. Nie ma Cię tu.
Wiedziałes, ze to napisze, bo ja nie jestem głupi, zeby nie skapnąc się ze to ty. Masz konto ledwo dzisiaj założone, najeżdżasz na mnie i piszesz tak jak dawniej. Koles, zawsze się zdradzisz :D
Nie wiem kim jestes ale z pewnością normalny nie jesteś. Nie mam pojęcia kim jest jakis straightlines. Kto to w ogóle jest? O czym i o kim ty piszesz. Pajacu krew zalew człowieka jak wchodzi na to forum i widzi twój nick i ciągłe kłótnie gdy tylko sie pojawiasz. W końcu człowiek nie wytrzymuje rejestruje sie sie i każe Ci sie zamknąć.
p.s. Skoro mój styl przypomina kogos Tobie to oznacza, że nie jestem pierwszy który ma Cię dość.
A teraz japa na kłódę i wyjazd z tego forum. Ty jestes głupi, jesteś też chamski, kłótliwy i non stop prowokujesz. Typie zakładam temat by każdy Cie zgłaszał bo przeciez debili na forum Interstellar nie może być.
Kto Cię nauczył być takim frajerem który udaje bossa tylko w necie? Dwóch tatusiów?
Młody nie przejmuj się tym idiotą. Ani jego opinią. To jest idiota w czystej postaci. Ktoś kto daje WP 10/10 ale przy każdej okazji najeżdzą na tę trylogię jest po prostu skończonym idiotą. Jest równiez trollem i prowokatorem, a administratorzy tolerują go z jednego tylko powodu, generuje duży ruch i tyle. Gość w zyciu nie osiagnął nic. jest zwykłym gówniarzem, który umie jedynie pyskować na necie. I tyle. Także naprawde jego opinia się nie przejmuj.
p.s. Nowy trailer Interstellar jest naprawdę dobry. Nie moge doczekać się listopada:) Jak masz możliwość to idź do imaxa:)
Prawdopodobnie w tym będzie już jakieś pierdyknięcie, tak jak było w przypadku TDKR Nokia Trailer. Zbyt długi czas, na pewno pokażą coś efekciarskiego żeby młodsi widzowie również pobiegli do kina
spoko mogą być małe fajerwerki, byleby nie zdradzili więcej fabuły ani kierunku w którym historia zmierza po przedostaniu się załogi "na drugą stronę". Fajnie by było jakby na przekór obecnym trendom (gdzie widzimy 4-5 zwiastunów przed filmem i wiemy w 90% jak będzie wyglądał film) Nolan utrzymał większość w tajemnicy do premiery filmu. Moim marzeniem jest aby nadal dzień przed premierą toczyły się dyskusję o czym w ogóle będzie opowiadał Interstellar i co się będzie działo po przejściu przez tunel. (czyli pewnie 80% filmu)
Podobno głębia tego scenariusza przerosła samego Nolana. Bo może kwarki (ba! a może nawet struny!) przy przechodzeniu przez "tunel" są w stanie wolnym a po jego opuszczeniu mogą połączyć się w inny sposób. Zatem czy po drugiej stronie może być Matt Damon? W takim wypadku po drugiej stronie może być wszystko i jednocześnie nic!
To będzie tak głębokie jakby ten scenariusz napisali mieszkańcy planety Solaris! Like tears in rain!
Muszę przyznać że Twoje wypowiedź mnie bardzo zaintrygowała i już kompletnie nie wiem czego się spodziewać po tym filmie
Podpisuję się pod wszystkim obiema rękami :) Myślę jednak, że na Ziemi będzie pokazane trochę więcej czasu, może nawet pod połowę filmu. Motyw relacji ojciec-córka, zagadnienia naukowe związane z podróżą i wiele innych nie da się zmieścić w 30 min jeśli ma to być na wysokim poziomie. Ale Nolan i tak wypełni to tak, że mimo wolniejszego tempa, nikt znudzony nie będzie. No a co nastąpi później to już inna bajka:)
No właśnie coś go nie widać, ale znalazlem taką publikacje sprzed godziny TRAILER SPOILER ALERT
Here’s what our own Sandy Schaefer saw in Interstellar trailer #3:
The trailer is very heavy on the space exploration angle, indicating that human civilization has all but given up attempting to break new ground (meta-theme for cinema there) – and thus, is in pure survival mode, when they’re forced to start reaching beyond our world due to an encroaching ecological disaster (see: the dust storms shown in the previous trailer).
Among other things, this trailer all but reveals that Jessica Chastain is playing the older version of Matthew McConaughey’s daughter – who he contacts while on his mission, no doubt as the result of some wormhole travel paradox that allows for McConaughey to be the same age as when he left Earth, but talk to a decades-older version of his child (note: McConaughy specified that his character, Cooper, is a widow with two children – it seems that Casey Affleck *might* be his son, but that was shakier).
Beyond that, the trailer teases McConaughey and Anne Hathaway’s character (Cooper’s co-pilot) reaching an alien world, which is “played” by Iceland (as has long been rumored) – and the preview even concludes with a shot of their ship, approaching a vast alien world ensconced in strange, nebula like rings. There are other odd moments here and there (see: Hathaway meeting an old version of David Oyelowo’s character, mid-mission) that, no doubt, is the result of Nolan narrative trickery that will be explained in the actual film.
Ja znalazłem cuś takiego http://stopklatka.pl/wiadomosci/-/129671099,comic-con-2014-wszystko-o-interstell ar-
''A potem już tylko, by twórca nie wypadł gołosłownie, pokazano nowy zwiastun "Interstellar". Według relacji naocznych świadków, jego pierwsza część składa się ze scen, które widzieliśmy we wcześniejszych materiałach wideo – a więc rozstanie Coopera z dziećmi i obietnica, że do nich wróci. Z kolei druga część zwiastuna to już ponoć sam cud, miód i orzeszki. Kosmiczna podróż przez malownicze, wizjonerskie obce galaktyki; tunele czasoprzestrzenne, planety, gwiazdy – wszystko niesamowicie piękne i zapierające dech w piersiach. Nie sposób nie czekać nas ten film'' - Czekam
Będzie na pewno do piątku, bo w piątek debiutuje ostatnia w sezonie letnim duża produkcja Paramountu (Żółwie ninja). Ale czy ukarze się dziś, jutro, czy dopiero w piątek, tego nie wiadomo.
Przecież wczoraj był panel filmu na Comic Conie. Matthew McConaughey i Nolan byli obecni. Dziwi mnie że nie zaprezentowali tego na takim Konwencie.
Nawet jakby ktoś wrzucił kamerówkę do sieci, to przy takich zapowiedziach jak ważna jest strona wizualna filmu, wolałbym poczekać na oficjalną wersję.
jeśli wierzyć tej stronce to faktycznie chyba dzisiaj obejrzymy zwiastun
http://countingdownto.com/countdown/zamkniecie-biedronki-na-krasinskiego-countdo wn-clock