Taki słaby Boogeyman. Naprawdę nic nie ratuje tego filmu, nawet efekty. No może świetne ciało
Carice van Houten, to jedyny plus.
ok juz znalazlem, ale niestety w sredniej jakosci
teraz potrzebuje NAPISOW :D
prosze o linka do napisow jak ktos znajdzie pozdro! :D
Albo jestes zacofany albo glupi jest cos takiego jak napiprojekt i wciskasz znajdz i dopasuj napisy do twojej wersji
Jak można porównywać to do Boogeyman'a ? Tutaj chodzi o psychologie i traumę z dzieciństwa ...
Zgadzam się , porównanie ze słabym Boogeymanem to nieporozumienie, nie mówiąc już ze te filmy są zupełnie o czymś innym.
lamia daunie nie wypowiadaj sie na temat skoro nie bardzo masz racje ,a stwierdzic to mozna patrzac na twoją profiłowkę
Z ciebie taki znawca dobrego kina jaki ze mnie biotechnologii, ten film jest na poziomie wytwarza napięcie, fabuła wciąga a główni bohaterowie wypadli świetnie. Carice van Houten akurat wypadła blado, zaprezentowała tylko ciało. Boogeyman to kino klasy B więc nie robię porównań bo to nie ma sensu.
I bardzo dobrze ze zaprezentowala cialo bo dla niczego innego nie warto ogladac tego filmu.swietnie to wypadl chyba tylko ten wymyslony stworek.jezeli boogeyman to kino klasy B to ten film to klasa C lub D i tak wogole jak sie zasypia w kinie na filmie to musi byc naprawde nudny :) pozdro
Twarzowa to ona średnio była, już jej córka lepiej wyglądała a tak poza ten motyw jakiegoś bez twarzy był ciekawy ale lepiej oglądałoby się gdyby to było bezimienne zło z czasoprzestrzeni nieokreślonej a nie upiorny ojciec Johna , który zginął w jego dzieciństwie. Motywy z szukaniem twarzy i koszmarem z dzieciństwa który ożył po tym jak dziewczyna wyjęła kartkę z dziupli i wypowiedziała imię a potem sama została pochłonięta przez tą upiorną postać tworząc historii ciąg dalszy były oryginalne, mogli wykorzystać motyw z porwaniem dziewczynki w najgłębszą otchłań szafy, a tego nie zrobili, mogłoby być bardziej upiornie. Boogeyman 3 oglądałam szału nie było, coś w stylu koszmar minionego lata, akcja i napięcie było ale fabuła średnia, motyw ze studentami jak zwykle, sceny komediowe np akcja z sziszą, wyglądało to bardziej jak czarna komedia momentami. Co do jedynki to zniechęca mnie aktor z serialu siódme niebo za Chiny nie wyobrażam go sobie w horrorze.