PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=565949}
5,5 8,0 tys. ocen
5,5 10 1 8023
4,8 5 krytyków
Intruders
powrót do forum filmu Intruders

Taki słaby Boogeyman. Naprawdę nic nie ratuje tego filmu, nawet efekty. No może świetne ciało
Carice van Houten, to jedyny plus.

ocenił(a) film na 3
lamia_4

hej gdzie ogladales? cos o premierze ani widu ani slychu...

ocenił(a) film na 3
czester

ok juz znalazlem, ale niestety w sredniej jakosci
teraz potrzebuje NAPISOW :D
prosze o linka do napisow jak ktos znajdzie pozdro! :D

czester

Ja oglądałam w kinie w UK, niestety pieniądze wyrzucone w błoto:(

ocenił(a) film na 3
czester

Albo jestes zacofany albo glupi jest cos takiego jak napiprojekt i wciskasz znajdz i dopasuj napisy do twojej wersji

lamia_4

świetne ciało to w tym filmie miał Clive Owen i dla niego warto zobaczyć ten film

ocenił(a) film na 7
lamia_4

Jak można porównywać to do Boogeyman'a ? Tutaj chodzi o psychologie i traumę z dzieciństwa ...

ocenił(a) film na 7
Siemien91

Zgadzam się , porównanie ze słabym Boogeymanem to nieporozumienie, nie mówiąc już ze te filmy są zupełnie o czymś innym.

ocenił(a) film na 10
lamia_4

lamia daunie nie wypowiadaj sie na temat skoro nie bardzo masz racje ,a stwierdzic to mozna patrzac na twoją profiłowkę

ocenił(a) film na 7
lamia_4

Z ciebie taki znawca dobrego kina jaki ze mnie biotechnologii, ten film jest na poziomie wytwarza napięcie, fabuła wciąga a główni bohaterowie wypadli świetnie. Carice van Houten akurat wypadła blado, zaprezentowała tylko ciało. Boogeyman to kino klasy B więc nie robię porównań bo to nie ma sensu.

katja_18

To do mnie?

ocenił(a) film na 7
lamia_4

???

ocenił(a) film na 3
katja_18

I bardzo dobrze ze zaprezentowala cialo bo dla niczego innego nie warto ogladac tego filmu.swietnie to wypadl chyba tylko ten wymyslony stworek.jezeli boogeyman to kino klasy B to ten film to klasa C lub D i tak wogole jak sie zasypia w kinie na filmie to musi byc naprawde nudny :) pozdro

ocenił(a) film na 7
lolos4

Twarzowa to ona średnio była, już jej córka lepiej wyglądała a tak poza ten motyw jakiegoś bez twarzy był ciekawy ale lepiej oglądałoby się gdyby to było bezimienne zło z czasoprzestrzeni nieokreślonej a nie upiorny ojciec Johna , który zginął w jego dzieciństwie. Motywy z szukaniem twarzy i koszmarem z dzieciństwa który ożył po tym jak dziewczyna wyjęła kartkę z dziupli i wypowiedziała imię a potem sama została pochłonięta przez tą upiorną postać tworząc historii ciąg dalszy były oryginalne, mogli wykorzystać motyw z porwaniem dziewczynki w najgłębszą otchłań szafy, a tego nie zrobili, mogłoby być bardziej upiornie. Boogeyman 3 oglądałam szału nie było, coś w stylu koszmar minionego lata, akcja i napięcie było ale fabuła średnia, motyw ze studentami jak zwykle, sceny komediowe np akcja z sziszą, wyglądało to bardziej jak czarna komedia momentami. Co do jedynki to zniechęca mnie aktor z serialu siódme niebo za Chiny nie wyobrażam go sobie w horrorze.