Intruz

The Host
2013
6,5 98 tys. ocen
6,5 10 1 97601
3,5 15 krytyków
Intruz
powrót do forum filmu Intruz

:D

ocenił(a) film na 4

Pocieszmy się:D Może chociaż Wandę dobrze wybiorą:D.

ocenił(a) film na 8
April_MAY

Hej :) Oj tam oj tam :D Mnie się Max spodobał. Ale ten Jake to porażka...

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Liczyłam że Ian będzie przystojny i zgodny z opisem . Wybór mnie rozczarował :(

ocenił(a) film na 8

Jak wszystkich :(

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Właśnie wyczytałam że formalności jeszcze trwają :D Może z niego zrezygnują :\ . Żeby było śmiesznie powiem wam że jak czytałam Intruza pierwszy raz to myślałam że Mel to mulatka a Ian to hindus :D . Dokładniejsze zapoznanie się z lekturą zmieniło moje wyobrażenia o bohaterach. Jednak nadal miałam problem z wyobrażeniem sobie postaci . Gdy zobaczyłam Sophie Bush i Iana Somerhaldera stwierdziłam to jest to ! . Pozdrawiam

ocenił(a) film na 4

A ja bym była zadowolona, gdyby obsadzili kogoś kto samym już wyglądem by mnie nie irytował.
Szczyt szczęścia:D

Hej AnneBoleyn1536:D

ocenił(a) film na 8
April_MAY

Hehehe nie mogę patrzeć na tego kolesia co ma grać Iana xD Jestem ciekawa jak zrobią Saoirse, bo przed nimi dużo pracy... widziałam już jakieś fanowskie plakaty z nimi i trzeba przyznać, że cała trójka kompletnie do siebie nie pasuje, może w filmie będzie inaczej...

ocenił(a) film na 4
AnneBoleyn1536

Cokolwiek by nie zrobili z Saoirse- to nie będzie Melanie. Wanda już bardziej, chociaż nie wiem jak to wyjaśnić i nie mówię tu o wyglądzie. Saoirse nie nadaje się do grania ani Mel ani Wandy, ale pasuje do odtworzenia roli Wandy w ciele Mel. Czy to ma sens? I ciekawi mnie co zrobią z eteryczną Saoirse jeśli jakimś cudem dojdzie stworzenia dalszych części? Mel będzie już sobą, a tego w moim ograniczonym umyśle nie widzę:D

ocenił(a) film na 8
April_MAY

Mnie w ogóle nie pasuje ani do roli Mel ani Wandy w ciele Mel :( Ja ją polubiłam po obejrzeniu ''Nostalgii anioła'' no ale nie zmienia to faktu, że źle wybrali. I nie wiem czy akurat zagra dobrze Melanie mimo, że jest dobrą aktorką. Nie wiem czy sobie poradzi. Nie wyobrażam sobie tego. Wszyscy wiemy jaka jest Mel xd

ocenił(a) film na 4
AnneBoleyn1536

Wydaje mi się, że pod względem umiejętności aktorskich wypadnie bardzo dobrze. To o jej interpretację roli Melanie-Wandy się boję. Naprawdopodobniej nie poznamy ani jednej ani drugiej.

ocenił(a) film na 8
April_MAY

No dobra, ale czy to nie to samo? Jeśli Saoirse źle zinterpretuje rolę to nie zagra jej dobrze.

ocenił(a) film na 4
AnneBoleyn1536

Niekoniecznie. Ludziom, którzy nie czytali Intruza może się wydawać dobrze odegraną rolą. Ci co znają Intruza na pamięć z przyjemnością ją zlinczują:D
Wszystko zależy od podejścia:P

ocenił(a) film na 8
April_MAY

Też prawda. Kurde nie mogę się do niej przekonać. Powinna zagrać Wandę. Twórcy naprawdę powinni się nad tym zastanowić ;/ Nie wiem na jakiej podstawie ją wybrali. Nawet castingu nie było ;/

ocenił(a) film na 6
AnneBoleyn1536

Też się nad tym zastanawiam. Może przez wzgląd na film "Hanna", w którym zagrała? Choć mnie, szczerze mówiąc w tej roli nie do końca przekonała.
Poważnie z tym castingiem? To jak oni obsadę wybierają?
Nie chcę zapeszać, ale wg. mnie niezbyt dobrze to rokuje dla tego filmu (wogóle dla jego powstania, skoro tak do tego podchodzą :/ ).

ocenił(a) film na 8
kiral

Poważnie... do roli Melanie nie było castingu, bo byśmy wiedzieli (tak jak w przypadku Jareda i Iana) kto jeszcze starał się o rolę. A tu nagle ni stąd ni zowąd ogłosili, że Melanie zagra Ronan. Wydaje mi się, że po prostu do niej zadzwonili. Może przekonała ich ta jej nominacja do Oscara. Więc to był taki jeden wyjątek gdzie nie raczyli zrobić castingu. A rola Melanie jest przecież najważniejsza! :( Starałam się patrzeć na to wszystko optymistycznie, ale chyba na dłuższą metę to niemożliwe...

ocenił(a) film na 6
AnneBoleyn1536

O rany :/ nie ciekawie. A nominacja nominacją. Są dziwne przypadki oscarowe, takie jak Sandra Bullock, która w 2010 roku dostała Oscara w kategorii najlepsza aktorka pierwszoplanowa za film "Wielki Mike. The Blind Side" i w tym samym roku dostała Złotą Malinę w kategorii najgorsza aktorka za film "Wszystko o Stevenie". Jak widać, Oscary nie zawsze są dobrze przyznane :D A co do Ronan, uważam, że byłaby dobra ale TYLKO do roli Wagabundy, jeśli już by ją koniecznie chcieli. Jest kilka innych aktorek, które lepiej pasują od niej do "całości", wg. mnie.

ocenił(a) film na 8
kiral

Ta historia z Sandrą nawet zabawna xD No wiesz, w końcu Saoirse nie dostała tego Oscara, ale widziałam ją w tym filmie i nie wiem czemu w ogóle była nominowana. Ja bym jej prędzej dała jakąś nagrodę za ''Nostalgię anioła''. Faktycznie te Oscary nie zawsze są sprawiedliwie przyznawane. A kto by Tobie pasował do ''całości''?
P.S Ośmieszyli się nie robiąc castingu, bo jestem pewna, że znaleźliby kogoś lepszego.

ocenił(a) film na 5
AnneBoleyn1536

Jak zobaczyłam zmianę Iana to się załamałam!!! Ale Jared jest nawet nawet :) Fakt powinni zrobić casting i lepiej dobrać główne postacie... :/

ocenił(a) film na 8
kolalew

Jared jest świetny :D Obejrzałam wszystkie jego zdjęcia, jakieś wywiady, nawet film z nim i naprawdę robi wrażenie. A zmiana Iana faktycznie zabolała mnie bardzo. Erik byłby świetny. Ale Melanie była dla mnie najważniejsza i to ona przede wszystkim musiała być dobrze wybrana, a tu wyskoczyli z Saoirse...

ocenił(a) film na 5
AnneBoleyn1536

No właśnie Saoirse.... ech

ocenił(a) film na 6
AnneBoleyn1536

Lepsza już by do tej roli chyba by była Dakota Fanning... :/

ocenił(a) film na 8
kiral

Nie sądzę by była lepsza. Dakotę prędzej bym widziała jako Wandę, ale na pewno nie Mel.

ocenił(a) film na 6
AnneBoleyn1536

Zawsze lepsza niż Saorise :/

ocenił(a) film na 8
kiral

Nie no, myślę że lepsza jest Saoirse...