PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547189}

Intruz

The Host
2013
6,5 98 tys. ocen
6,5 10 1 97553
3,9 16 krytyków
Intruz
powrót do forum filmu Intruz

Odczucia...

ocenił(a) film na 8

Intruz to moja ulubiona ksiazka do ktorej zawsze wracam... Czekalam na ekranizacje odkad
przeczytalam ja pierwszy raz. Niestety mam dziwne wrazenie, ze ten film bedzie strasznym
niewypałem. Pojde na niego do kina to oczywiste ale... aktorki jak oni mogli tak beznadziejnie
dobrac aktorki?:P Melanie... Jak ona wyglada? W ksiazce wyobrazalam sobie jako naprawde
sliczna dziewczyne nie chce zeby ten film zniszczyl mi taka wizje:P
A wy jakie macie przeczucie? Powtarzam: to tylko moje przeczucie nie oceniam filmu do poki nie
obejrze. Mam takie wrazenie;)

paati924

Mam podobne odczucia co do tego filmu. Intruz jest naprawdę dobrą książką i obawiam się, że ta adaptacja będzie takim samym gniotem, jak ekranizacja Zmierzchu. Niestety, pozostaje tylko czekać. I być może rozczarować.

ocenił(a) film na 8
princess_neko

Aaa akurat ekranizacja zmierzchu bardzo mi sie podobala:) Jesli bylaby taka ekranizacja bede b. zadowolona:) Ale oczywiscie to kwestia gustu:)

ocenił(a) film na 6
paati924

Intruza przeczytałam niechętnie gdyż, pani Meyer niewiele zyskała w moich oczach kiedy przeczytałam Zmierzch (bardzo nie lubię tej sagi), ale okazało się, że po dokończeniu lektury została jedną z moich ulubionych książek. Jeśli chodzi o ekranizację to uważam, że świetnie dobrano do roli męskiej Jareda, ale jakoś nie przepadam za Maxem Irons'em. Sama sobie się dziwię, ale Jake Abel czyli filmowy Ian nawet mi pasuję choć odbiega od książkowego bohatera. Saorise Ronan jako Mel/Wanda kompletna porażka. Czytając książkę wyobrażałam sobie Shailene Woodley, może dlatego, że ją lubię.