Intruz

The Host
2013
6,5 98 tys. ocen
6,5 10 1 97601
3,5 15 krytyków
Intruz
powrót do forum filmu Intruz

Nie wiem czy są to prawidłowe informacje, ale nastąpiła chyba zmiana w roli Jamiego. Zagra go Chandler Canterbury. Nie wiem jak wy ale ja nie tak sobie go wobrażałam...
Wogóle cała ta kadra jest całkowicie niedopasowana. Nie mam pojęcia czym kierowali sie osoby wybierające role, ale podejrzewam iż oni albo są ślepi, albo niedorozwinięci umysłowo, albo poprostu (i to jest najbardziej prawdopodobne) nie czytali książki. A to ja sie sie pytam po cholere się brali do jej ekranizacji, skoro chcą zrobić z tego kompletny chłam !?

ocenił(a) film na 10
Jagoda017

O tak ja też o tym słyszałam... to znaczy czytałam :)
Na stronie totyczącej filmu jest informacja, że to właśnie on ma zagrać Jamiego...
hmm ja osobiście też sobie zupełnie inaczej wyobrażałam brata Melanie... no cóż.
W końcy niewiem, to chyba jednak on zagra, bo w lutym już zdjęcia... teraz to już chyba NIC nie zmienią :(
Ten chłopak niby ba 13 lat ale wygląda strasznie dziecinnie, niewiem może tylko mi się tak wydaje, tak czy siak on mi nie pasuje.
Na stronie pisali, że bedą go postarzać, ale wątpie żeby dało to fantastyczny efekt...
szkoda bo ja pokochałam Jamiego, no ale zobaczymy, może to bedzie żeczywiście fantastyczne?
Nie chce tu teraz narzekać na film bo może się okazać, że będe pod takim wrażeniem, że 3 godziny po seansie nie wyjde jeszcze z sali, bo będe w takim szoku :)

ocenił(a) film na 7
dakota40041

To ja chyba jako jedyna jestem zadowolona, że zmienili aktora do roli Jamie'go. Po pierwsze dlatego, że wierzę w moc charakteryzacji (a poprzedni aktor kojarzył mi się tylko z kanałami typu Fox Kids czy Disney channel) a po drugie dlatego, że jak na 13-latka ma dobrą filmografie, a przecież nie chodzi tylko o to żeby dobrze wyglądać, trzeba jeszcze dobrze grać. Zastanawiają mnie jednak pewne kwestie. Nawet przy pewnym opóźnieniu prace powinny się zacząć za miesiąc, a my dalej nie znamy połowy aktorów (to chyba trochę dziwne) a po drugie jestem ciekawa, bo zanim jeszcze rozpoczęto pracę nad ekranizacją np. Igrzysk śmierci producenci pokazali już pierwsze spojrzenie na główną bohaterkę i zastanawiam się, czy i w przypadku Intruza również doświadczymy takiej przyjemności. Jak myślicie?

ocenił(a) film na 10
pantomima4

Masz dużo racji, ja też myśle, że jeżeli się przyłożą to mogą żdziałać cuda poprzez charakteryzacje, oraz efekty nowych technologi. Ja osobiście też się ciesze, że jest nowy aktor grający Jmiego bo tamten poprzedni to już całkowicie mi nie pasował, ten nowy jest lepszy ale jak dla mnie to jeszcze nie jest to...
ale tylko z wyglądu, ponieważ ja tego chłopaka nie widziałam w żadnym filmie, więc nie mogę oceniać jego talentu aktorskiego, więc...
Hmm, wygląd to chyba nieproblem, biorąc pod uwage dzisiejsze technologie i talenty ludzi odpowiedzialnych za charakteryzacje :)
A pozatym na stronie dotyczącej filmu została umieszczona informacja, że aktora mędą postarzać i to mnie uspokoiło :)
zobaczymy co z tego wyjdzie...

ocenił(a) film na 6
dakota40041

Zgadzam się, obsada kompletnie nie pasuje! To byłoby trudne by dopasować ich do postaci...

ocenił(a) film na 4
Jagoda017

No to może zrobi się lepiej:D Mi pasuje do mojego wyobrażenia tej postaci. Tylko troszkę hmm.... za mały? Ile on ma lat? Bo wygląda na jakieś 10.

ocenił(a) film na 8
April_MAY

Może zagra tego młodszego Jamie'ego.

ocenił(a) film na 4
AnneBoleyn1536

Buaahahahahahaha.
Hej AnneBoleyn1536 :D
Nie wydaje mi się żeby do grania postaci na przestrzeni dwóch lat potrzebowali całego arsenału aktorów. :D:D:D
To może Saoirse też zagra tę młodszą Mel :D:D Hah-Hope

ocenił(a) film na 10
April_MAY

On sie urodził w 1998r, czyli rocznikowo 14 lat...

ocenił(a) film na 4
dakota40041

Hmm.. ale wygląda mega dziecinnie. Ale patrząc na tempo ruszania prac nad tym filmem to może jeszcze zmężnieć. A Saoirse dorosnąć:D:D:D

ocenił(a) film na 10
April_MAY

Ale zdjęcia do filmu z udziałem Saoirse ruszają już 13 lutego :) więc przez 10 dni raczej dużo niezmężnieje...ha ha

ocenił(a) film na 4
dakota40041

Kuź, kuź, kuź...........................................

va.

Ja się tak nie bawię:D:D:D

ocenił(a) film na 10
April_MAY

Ha ha ha :)

ocenił(a) film na 8
dakota40041

Hej xD No skoro ma rocznikowo 14 to raczej nie zagra małego Jamie'ego, ale moim zdaniem we wspomnieniach powinien być młodszy chłopiec, bo wtedy Jamie ma 9 lat, a to chyba jest różnica ;p
A z tą Saoirse grającą młodszą Mel to wcale nie głupie xD No bo przecież ona tak szybko nie ''zmężnieje''.
Jezu nie wyobrażam sobie tego filmu z takimi aktorami. Tylko Jared mi się podoba (choć młodo wygląda) no i może jeszcze wujek Jeb jest w porządku xD

ocenił(a) film na 8
AnneBoleyn1536

O Boże co ja napisałam xD miało być ''dorośnie'' No bo przecież chyba nam Saoirse nie zmężnienie, nie?

ocenił(a) film na 10
AnneBoleyn1536

Bo ja jestem ciekawa jak oni wogole przedstawią te wspomnienia, gdyby chcieli tak bardzo szczegółowo wszystko przedstawić w wspomnieniach(i oby tak było ) no to bedą musieli chyba załatwić młodszego Jamiego ponieważ w wspomnieniach ma 9lat, a we właściwej akcji 14 lat to 5 lat różnicy... No więc :)

ocenił(a) film na 4
AnneBoleyn1536

To zależy. NIektóre kobiety są naładowane testosteronem. Nie żebym coś o tym wiedziała.
:D

ocenił(a) film na 4
April_MAY

Nie wierzę, że to napisałam.

ocenił(a) film na 8
April_MAY

Hahaha

ocenił(a) film na 8
AnneBoleyn1536

http://www.youtube.com/watch?v=sgG5WaEPecE&feature=related
Zajebisty fan trailer. Chce mi się ryczeć na myśl, że Sophia nie zagra Melanie, a Jensen nie zagra Jareda. Znowu czytam książkę i normalnie płaczę nad nią.