Intruz

The Host
2013
6,5 98 tys. ocen
6,5 10 1 97601
3,5 15 krytyków
Intruz
powrót do forum filmu Intruz

Walter

ocenił(a) film na 9

Zastanawia mnie brak w obsadzie postaci Waltera, który moim zdaniem odegrał ważną rolę
w powieści Mayer. Jego śmierć mnie wzruszyła, mam nadzieje że pokażą go w filmie.

ocenił(a) film na 6
Ana66_filmweb

W podanej na stronie obsadzie brakuje wielu bohaterów: Sharon, Pocieszycielki itd. Myślę, że tak wielu bohaterów nie poszłoby w niepamięć i napewno w filmie znajdą się!
:)

ocenił(a) film na 9
Petals_Open_to_the_Moon

Też mam taką nadzieję:D

ocenił(a) film na 7
Ana66_filmweb

Nie podano jeszcze pełnej obsady, a nie sądzę żeby zrezygnowali z Waltera.

ocenił(a) film na 4
Lily214

Ja osobiście nie znalazłam Wandy. Nie chodzi mi tu o Melanie, ale o tą Wandę z samego końca książki... To dopiero byłoby wielkie pominięcie...

ocenił(a) film na 7
Mollyna

Jeśli nie pokażą Wandy z końca książki to będzie znaczyć że planują kontynuacje.

ocenił(a) film na 4
Lily214

Przydała by się kontynuacja książki, a potem dopiero filmu... Ale myślę, że masz rację.

ocenił(a) film na 7
Mollyna

To zależy od Stephanie. Pewnie jak zobaczy po premierze, że dochód będzie mniej więcej taki jak przy Zmierzchu to napisze kolejną część.

ocenił(a) film na 4
Lily214

Nie! jeśli tam ma być, to ja dziękuję! Nie chcę, żeby znowu wszyscy byli Team Jared i Team Ian. Już wolę, żeby to byłą klapa, szczerze mówiąc...

ocenił(a) film na 7
Mollyna

Dokładnie, albo żeby film nie został wprowadzony do kin.

Lily214

Najfajniej by było, żeby Stephenie napisała bez przymusu i nie patrząc jakoś mega na dochody z filmów. Inaczej druga część będzie naciągana. Może już lepiej niech nic nie pisze... Zawiodłabym się na tej książce, a naprawdę się do niej przywiązałam.